Windlichten

Lees meer

Prachtige windlichten van je favoriete premium design merken

Wat is een woning zonder een paar sfeervolle windlichten? Een windlicht is een eenvoudige vorm van verlichting die gelijk je interieur veel stijl en sfeer geeft. Op deze pagina vind je het ruime aanbod van diverse windlichten van Solfelt. Scroll op je gemak door het assortiment heen en vergelijk diverse modellen met elkaar. Maak je keuze tussen verschillende modellen, formaten, kleuren, materialen en stijlen. Solfelt heeft door de jaren heen diverse premium design merken geselecteerd vanwege hun unieke collecties van prachtige meubelstukken en woonaccessoires. Bekijk alle windlichten van merken zoals, Eichholtz, Versmissen, Dome Deco en Silk-ka. Deze windlichten zijn enkel ontworpen door de beste product designers en gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo ben je gegarandeerd van vele jaren plezier van je nieuwe aankoop.

Sfeervol, gezellig en warm

Ontdek nu het ruime assortiment van windlichten bij Solfelt. Voeg sfeer en warmte toe aan een gezellig diner. Kies voor een windlicht dat je huis direct omtovert in een gezellig huis. De rook glazen kap en nikkel afwerking frame zorgen ervoor dat het overdag als een luxe decoratief object dient. Haal een gezellige sfeer in huis met een prachtig windlicht van blauw glas. Kies voor een handgemaakt uniek windlicht dat subtiel een sfeervol licht verspreidt. Of ga voor een klassiek windlicht die een zachte en warme gloed verspreidt. Het klassieke design is te combineren in een modern, maar ook een traditioneel interieur.

Plaats vandaag nog je bestelling bij Solfelt

Wat is een sfeervolle woning zonder een paar prachtige windlichten? Heb je een keuze kunnen maken voor een of meerdere van de windlichten van Solfelt. Wacht dan niet langer en maak je bestelling definitief in de Solfelt webshop. Plaats je gewenste items in je winkelmandje en rond de bestelling af met een veilige transactie. De unieke bezorgservice van Solfelt maakt het mogelijk om zelf een gewenst bezorgmoment uit te kiezen. Je windlicht zal zo snel mogelijk geleverd worden, zodat je ze vlug in je eigen interieur kunt plaatsen. Heb je vragen over een van de windlichten? Neem dan gerust contact op met de Solfelt klantenservice. Zij helpen je graag verder met vragen, opmerkingen of wensen. Wil je de windlichten of andere meubelstukken en woonaccessoires in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Ook hier kunnen uiteraard al je vragen beantwoord worden. Om een afspraak te maken of om de klantenservice te spreken kun je bellen naar 020-2111026, mailen naar info@solfelt.nl of een medewerker spreken via de online chat.

Home Woonaccessoires Windlichten