Salontafels

Lees meer
Filter producten
1–24 of 132

Hoe kies je de juiste salontafel?

Bij het inrichten van de zithoek in de woonkamer wordt vaak eerst het bankstel of de fauteuils gekozen. Die vormen de basis. Als je deze keuze hebt gemaakt, zoek je een mooie salontafel uit. Het mooie van onze salontafels is dat ze zich moeiteloos aanpassen aan veranderingen in je interieur. Als de bank na een aantal jaren intensief gebruik aan vervanging toe is, kun je die zonder problemen wisselen en de salontafel laten staan. Je kunt de kleur van de tafel bijvoorbeeld afstemmen op die van het tv-meubel of de wandkast. Een contrasterende kleur kan ook, maar waak ervoor dat het een allegaartje wordt zonder enige samenhang.

Een mooie salontafel online kopen

Ook een mooie salontafel kun je gewoon online bestellen. Als je genoeg hebt aan de afbeelding in onze webshop en zeker bent van je zaak, dan is er geen enkele reden om niet online je bestelling te plaatsen. Het grote voordeel is dat je niet de deur uit hoeft. Je hoeft niets te plannen, en al helemaal niet op een zaterdagmiddag over een drukke meubelboulevard te sjouwen om uiteindelijk na meerdere zaken te hebben bezocht nog niet te hebben gevonden waar je naar op zoek was. Die frustratie bespaar je je door online design meubels te shoppen bij Solfelt.

Topkwaliteit salontafels van de beste materialen

Bij Solfelt doen we altijd ons uiterste best om een mooi assortiment design meubels aan te bieden. dat geldt natuurlijk ook voor onze salontafels. We werken niet voor niets samen met vooraanstaande merken. Zij maken hun meubels uitsluitend van de beste materialen en iedere eettafel die de fabriek verlaat is grondig gecontroleerd. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat je een meubelstuk in huis krijgt dat vele jaren meegaat en wat een aanwinst zal zijn voor de inrichting van je woonkamer. Ook voor zakelijk gebruik zijn onze salontafels prima geschikt, bijvoorbeeld voor de zithoek in een hotelkamer of voor de inrichting van een wachtruimte voor bezoekers van uw bedrijf.

Online je nieuwe salontafel bestellen

Heb je een mooie eettafel uitgezocht uit ons assortiment design eettafels? Plaats dan direct via onze webshop je bestelling. De levertijd staat vermeld bij het artikel van je keuze. Je kunt los daarvan ook altijd een leverafspraak met ons maken, bijvoorbeeld bij een verhuizing of een zakelijke levering. Voor zakelijke klanten geldt bovendien dat zij contact kunnen opnemen voor een offerte op maat bij het plaatsen van een grotere bestelling. Voor particuliere klanten geldt dat betaling in termijnen mogelijk is. Informeer bij het plaatsen van je bestelling naar de mogelijkheden.

Home Tafels Salontafels