Parasols

Lees meer
1–24 of 128

Enkel hoogwaardige kwaliteitsmerken bij Solfelt

Ben je op zoek naar een prachtige parasol die naadloos zal aansluiten bij de rest van je buiteninterieur? Of ben je op zoek naar een opvallende eyecatcher? Op deze pagina vind je het volledige aanbod van parasols van Solfelt. Bekijk de exclusieve collecties van verschillende premium design merken, zoals Borek & Max & Luuk. Deze merken zijn persoonlijk geselecteerd vanwege de ongeëvenaarde kwaliteit van de tuinmeubels en accessoires. Alle parasols in de Solfelt collectie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een luxe uitstraling. Gemaakt door vakkundige ambachtslieden en door het gebruik van hoogwaardige materialen zullen deze stijlvolle items je een leven lang meegaan. 

Ruime keuze tussen diverse modellen, stijlen, kleuren en materialen

Hoewel het Nederlandse zonnetje heerlijk kan zijn, is het ook fijn om een optie voor schaduw te hebben. Maak je buitenruimte helemaal compleet met een prachtige stijlvolle parasol van Solfelt. Creëer voldoende schaduw voor je gasten met een groot zonnescherm of een zweefparasol. Op zoek naar een luxe parasol? Dan ben je bij Solfelt aan het juiste adres! Hier vind je een uitgebreid aanbod van parasols, zoals vierkante parasols, zweefparasols of zonneschermen. Maak je keuze tussen diverse stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen van je favoriete premium design merken. Combineer de parasol met een prachtige loungeset of bijzettafel in dezelfde stijl of collectie. Koop vandaag nog je nieuwe pronkstuk bij Solfelt.  

Koop nu een stijlvolle parasol bij Solfelt

Heb je je oog laten vallen op een van de stijlvolle parasols in de Solfelt webshop? Plaats het item naar keuze in je winkelmandje en betaal je via een veilige transactie. Als klant van Solfelt profiteer je altijd van een gratis verzending en van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt. Kies zelf voor een geschikt bezorgmoment en je bestelling zal zo snel mogelijk bezorgd worden. De parasol wordt ook direct voor je geïnstalleerd en de verpakking wordt mee teruggenomen. Heb je vragen over een van de parasols? Stel je vraag dan direct in de online chat, mail naar info@solfelt.nl of bel naar 020-2111026. Wil je het parasol assortiment graag in echt bewonderen? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Gebruik het contactformulier hier op de website om een een afspraak aan te vragen. 

Home Tuinmeubels Parasols