Eichholtz accessoires

Lees meer
Overige producten
1–24 of 298

Geen items gevonden.

Verrijk je interieur met de accessoires van Eichholtz

Het assortiment van de Eichholtz accessoires omvat voor ieder wat wils. Mooie boekensteunen voor in de kast, fraaie wijnkoelers om je witte wijn of champagne op de juiste temperatuur te serveren, fraaie kaarsenstandaards en bijpassende kaarsen. Je kunt ze gebruiken voor een bijzondere gelegenheden, maar natuurlijk zijn ze ook prima geschikt om je interieur mee te verfraaien. Als je graag ieder seizoen je woonkamer inricht met nieuwe accessoires dan kun je je hart ophalen met de exclusieve accessoires van Eichholtz.

Unieke decoraties voor je interieur van Eichholtz

De collectie Eichholtz accessoires bevat unieke items die puur voor decoratie bedoeld zijn. Zo is er een unieke collectie prints voor aan de muur. Fraaie afbeeldingen van Vogue en van begenadigde kunstenaars. Wil jij iets bijzonders aan de muur dan is het zeker de moeite waard om deze collectie te bekijken. En dan zijn er ook nog unieke items waarmee je de inrichting van de woonkamer, slaapkamer of werkkamer kunt verfraaien. Deze objecten zijn stuk voor stuk met zorg en liefde gemaakt en zijn uniek in hun soort. Wil jij het verschil maken en laten zien dat je je interieur met zorg inricht? Dan zijn de accessoires van Eichholtz echte aanraders.

Combineer de accessoires met de meubels van Eichholtz

De Eichholtz accessoires zijn prima te combineren met de fraaie meubelen van Eichholtz. Dek je tafel met fraaie kaarsenstandaards. Plaats een mooi windlicht op een bijzettafel of gebruik de accessoires om een wandmeubel van Eichholtz mee in te richten tot een fraaie vitrine met dingen die jij echt mooi vindt. Je kunt op deze manier voor de complete inrichting van de woonkamer of slaapkamer terecht bij Eichholtz. Dit geldt voor je eigen vertrekken, maar onze meubels en accessoires zijn ook prima geschikt voor het inrichten van mooie en stijlvolle hotelkamers.

Bestel de exclusieve Eichholtz accessoires direct online

Wil je jezelf of iemand anders verwennen met mooie en bijzondere accessoires voor het interieur? Bestel dan een mooi woonaccessoire van Eichholtz bij Solfelt. Je kunt direct online bestellen, het artikel wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Voor kleinere items maken wij gebruik van PostNL. Uiteraard wordt je bestelling degelijk verpakt. Heb je vragen over een artikel? Bel ons dan op telefoonnummer 020-2111026 of maak gebruik van de online chat. Mailen kan ook, ons e-mail adres is info@solfelt.nl. Ook als je vragen hebt over onze meubels en verlichting helpen we je natuurlijk graag. Wil je langskomen in de showroom in Noordwijkerhout? Maak dan telefonisch een afspraak.

Home Merken Eichholtz Eichholtz accessoires