Vierkante tafels

Lees meer
Toont alle 23 resultaten

Mooie bartafels voor thuis of op de zaak

Een vierkante bartafel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hem thuis plaatsen met bijvoorbeeld een grote plant of een mooie lamp in een hoek van de woonkamer. Maar een bartafel past ook perfect op de zaak. Natuurlijk als ideale ‘hangtafel’; in het café, maar ook als infotafel in de hal van je bedrijf. Plaats er displays op met folders of ander informatiemateriaal dat bij binnenkomst meteen in het oog moet springen.

Een bistrotafel past in ieder interieur

Wil je een mooie tafel om samen aan te eten? Kies dan voor een fraaie bistrotafel van Solfelt. Onze vierkante tafels zijn heel praktisch en ook geschikt voor in een kleiner interieur. Je kunt deze tafel natuurlijk multifunctioneel gebruiken, ook incidenteel thuiswerken kan prima aan je bistrotafel. Bijpassende stoelen hebben we natuurlijk ook, die vind je eveneens in onze webshop en kun je desgewenst meteen mee bestellen.

Mooie en stijlvolle vierkante tafels voor ieder interieur

Ben je bezig met het inrichten van je horecazaak, of wil je een mooie tafel plaatsen in bijvoorbeeld een wachtruimte voor bezoekers aan je bedrijf? Onze vierkante tafels lenen zich er bij uitstek voor. Je kunt een keuze maken uit verschillende modellen waarmee je de inrichting precies naar jouw smaak kunt doen. De stijlvolle set vierkante bijzettafels passen prima in een hoek, met bijvoorbeeld een mooie lamp, kunstvoorwerpen of een grote plant. Mogelijkheden te over voor een tijdloze en stijlvolle inrichting. Voor zakelijke klanten kunnen wij altijd een offerte op maat aanbieden. Neem dus voordat je zakelijk bestelt contact met ons op om ons te laten weten welke items je wilt aanschaffen.

Een mooie vierkante tafel bestellen

Of het nu gaat om een bartafel of een bijzettafel, onze vierkante tafels passen in ieder interieur. Bestellen bij Solfelt is heel eenvoudig, je regelt het direct via onze website. De datum van aflevering is altijd in goed overleg, houd hierbij wel rekening met een eventuele levertijd. Extra bezorgkosten betaal je bij Solfelt niet, Meubels die moeten worden gemonteerd worden door onze medewerker in elkaar gezet en op de plaats waar jij ze wilt hebben neergezet. We leveren niet alleen prachtige meubels maar staan ook garant voor uitstekende service. Wil je de meubels eerst zien voordat je beslist? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Je regelt dit snel via de online chat of door ons te bellen of te mailen. Eén van onze interieur adviseurs zorgt dan dat er voldoende tijd voor je is om de meubels rustig te bekijken en een weloverwogen keuze te maken, eventueel met vrijblijvend advies als je dat op prijs stelt.

Home Tafels Vierkante tafels