Velvet stoelen

Lees meer
1–24 of 31

Ons assortiment design velvet stoelen

Velvet is terug van weggeweest. Door de elegante, rijke uitstraling worden velvet stoelen niet alleen als zitmeubel, maar ook als accessoire gebruikt. Met velvet in huis, heb je weinig andere tierenlantjes nodig. Bij Solfelt kun je je compleet onderdompelen in de luxe van velvet. Met velvet eetkamerstoelen, velvet fauteuils, velvet kuipstoelen, velvet barkrukken en -barstoelen en velvet pouffes, beschikken wij over een rijk assortiment aan luxe velvet stoelen in verschillende kleuren. Denk aan natuurlijke kleuren als velvet donker blauw, velvet donker groen, velvet grijs en velvet zwart, en hippe kleuren als velvet roze, velvet groen, velvet geel, velvet blauw en velvet champagne.

Luxe velvet stoelen van exclusieve merken

Ga jij voor meubelen die uitblinken in comfort, uniekheid en een bijzonder luxe uitstraling? Dan ga je voor Solfelt. Bij Solfelt kun je immers rekenen op een unieke selectie luxe velvet stoelen. Dit zijn niet stoelen van de minste merken. Sterker nog, bij Solfelt koop je enkel en alleen meubelen van dé top uit de design meubelen branche. Hierbij gaat het om premium merken uit binnen- en buitenland, denk onder meer aan namen als Eichholtz en Versmissen. Koop je een luxe velvet stoel uit ons assortiment, dan weet je zeker dat je een uniek pronkstuk in huis haalt.

Onze luxe velvet stoelen uitproberen?

Jij weet waarschijnlijk precies wat je zoekt. Toch kan het moeilijk zijn om de luxe velvet stoel die past bij smaak, stijl én interieur ook daadwerkelijk te vinden. Bij Solfelt bieden wij je daarom graag de handvatten die jij nodig hebt. In onze webwinkel vind je een unieke selectie premium meubelen, zorgvuldig geselecteerd op klasse en comfort. Voor je favoriete velvet stoelen kun je bij ons een proefstaaltje aanvragen. Hierdoor bepaal jij makkelijker of het materiaal en de kleur ook écht is wat je voor ogen hebt.

Vind je het fijn om onze luxe velvet stoelen toch nog even in het écht te zien. Ook dan kunnen wij je helpen. Mocht je graag proefzitten, dan nemen wij je mee naar de showroom van het desbetreffende merk. Hier kan de designer je ook meer vertellen over het verhaal achter zijn ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Solfelt?

Heb jij moeite met het vinden van je droom stoel? Een charmante, luxe fluwelen stoel die écht klasse uitstraalt en ook comfortabel zit. Bij Solfelt vind je wat je zoekt. Wij zijn meer dan een webwinkel alleen. Wij helpen je van A tot Z bij het vinden van jouw unieke design stoel. Met alle premium design merken onder één dak, biedt onze webwinkel een fijn overzicht van unieke designstukken van eigen bodem en het buitenland. Ook nemen wij de (gratis) bezorging en levering compleet uit handen. Zo kun jij snel en zonder zorgen neerdalen in je nieuwe, luxe velvet stoel.

Home Stoelen Velvet stoelen