Vazen

Lees meer
1–24 of 49

Alle vazen van je favoriete premium design merken in een handig overzicht

Op zoek naar een prachtige vaas die als een finishing touch zal dienen voor je interieur? Dan ben je bij Solfelt aan het juiste adres. Op deze pagina vind je allerlei verschillende soorten vazen van je favoriete premium design merken, zoals Eichholtz, Versmissen en Silk-ka. Deze merken heeft Solfelt persoonlijk geselecteerd vanwege hun indrukwekkende collecties met diverse meubelstukken en woonaccessoires. Alle items zijn ontworpen door de beste interieurdesigners en geproduceerd door de beste ambachtslieden. Er wordt enkel gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen, wat betekent dat je nieuwe aankoop je nog vele jaren plezier op zal leveren. Scroll op je gemak het Solfelt assortiment door en maak een keuze voor je nieuwe pronkstuk.

Dramatisch, ingetogen of klassiek

In het ruime assortiment van Solfelt vind je veel verschillende soorten vazen. Voor elke interieurstijl is er een perfect passende vaas te vinden. Kies uit diverse formaten, kleuren en materialen. Kies voor een handgeblazen vaas van helder glas en stel het prachtstuk op een console of bijzettafel. Plaats een plant in een prachtige vaas van porselein. De handgeschilderde versiering geeft je interieur een tijdloze en verfijnde uitstraling. Of ga voor een unieke vaas die een middelpunt zal vormen van je tafel. Deze vaas zal als een echt kunstwerk dienen, met of zonder bloemen.

Bestel vandaag nog je nieuwe pronkstuk bij Solfelt

Heb je je oog laten vallen op een van indrukwekkende vazen in het ruime assortiment van Solfelt? Kun je niet wachten tot deze vaas in je interieur staat? Maak dan je bestelling definitief door het item in je winkelmandje te plaatsen. Rond de bestelling af met een veilige betaling en kies een geschikt bezorgmoment uit. Zo levert Solfelt alleen je bestelling op een moment dat het goed uitkomt. Ook de verpakking zal direct voor je mee teruggenomen worden, zodat je hier niet langer last van hebt. Dit is allemaal onderdeel van de unieke bezorgservice van Solfelt. Wil je graag de vazen in het echt zien voordat je je keuze definitief kunt maken? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom. Bel naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of vraag een afspraak aan in de online chat. Deze contactgegevens kun je ook gebruiken als je de klantenservice wilt spreken. De Solfelt klantenservice helpt je graag verder met vragen of wensen.