TV-meubels

Lees meer
Toont alle 13 resultaten

Een fraai TV meubel van een gerenommeerd meubelhuis

Natuurlijk kun je je TV op een tafeltje zetten. Maar aangezien het TV-meubel een belangrijke plek in je interieur inneemt, is het zonde om daarop te bezuinigen. Als ook de rest van het interieur bestaat uit meubelen die je met zorg hebt uitgezocht dan verdient ook de aankoop van een TV-meubel de nodige aandacht. Daarom kun je bij Solfelt kiezen uit meerdere modellen die stuk voor stuk een sieraad voor je interieur zijn en perfect passen bij de smaak van mensen die van mooie spullen houden.

Een praktisch TV-meubel met volop mogelijkheden

In onze collectie vind je TV-meubelen van Versmissen en van Eichholtz. Voor beide meubelmakers geldt dat ze voor hun meubelen alleen de beste materialen gebruiken en dat ieder ontwerp handgemaakt is. Ieder TV-meubel dat de fabriek gemaakt is met liefde gemaakt en heeft alle controles en tests glansrijk doorstaan. De meubels zijn praktisch ingericht zodat je je TV er gemakkelijk en veilig op kunt plaatsen, en er is voldoende ruimte voor alle kabels die kun je netjes wegwerken als je kiest voor een dicht TV-meubel. Een open TV meubel kun je een nette indruk geven door gebruik te maken van kabelbinders zodat alle snoeren netjes blijven en het geen onontwarbare kluwen van draden wordt.

Let op de maat bij het kopen van een TV meubel

TVs zijn vandaag de dag in tientallen maten verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat je TV op het door jou gewenste TV-meubel past. Bij alle TV-meubelen in onze collectie vind je de maten in de productbeschrijving vermeld. Meet dit dus goed na voordat je bestelt. En controleer ook of het meubel past op de plaats waar je het in je woonkamer wilt neerzetten. Dit voorkomt teleurstelling als je bestelling wordt geleverd. Je kunt ook kiezen voor wandmontage van de TV en het TV-meubel er vervolgens onder plaatsen om ruimte te bieden aan de overige apparatuur.

Een tijdloos TV meubel bestel je bij Solfelt

Bij Solfelt kun je terecht voor tijdloze TV-meubels waar je vele jaren plezier van zult hebben. Een TV meubel is vaak een item dat langer blijft staan dan het bankstel of een fauteuil. Daarom is het goed om een meubel te kiezen dat je gemakkelijk kunt combineren als er meubels in je woonkamer aan vervanging toe zijn. Bestellen gaat heel eenvoudig, dit regel je direct online. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd, informatie over levertijden vind je bij het item van je keuze.

Home Kasten TV-meubels