Stellingkasten

Lees meer

De stellingkast is een echte blikvanger in je interieur

Vanwege zijn prominente voorkomen is een stellingkast een echte blikvanger in het interieur. Wil je een mooie kast, dan shop je bij Solfelt en kies je uit het assortiment design stellingkasten dat we aanbieden. Onze leveranciers Versmissen en Eichholtz maken alle meubelen zelf. Daardoor kan het gebeuren dat je wat langer op je bestelling moet wachten. Maar het wachten is het dubbel en dwars waard, want je krijgt uiteindelijk een prachtige kast waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Waarmee ga jij je stellingkast vullen?

De stellingkasten in ons assortiment hebben allemaal een speelse indeling waar je naar hartenlust gebruik van kunt maken. Afhankelijk van het model dat je kiest kun je er boeken in zetten, maar ook mooie foto’s van je geliefden vinden er een plaatsje. Als je fan bent van souvenirs uit de landen waar je je vakanties doorbrengt, of van steden en dorpen die je in Nederland bezocht dan kun je die natuurlijk ook prima in een stellingkast zetten. Er is voldoende ruimte. Een stellingkast past ook prima in je werkkamer, of dat nu thuis of op kantoor is. Je kunt er bijvoorbeeld onderscheidingen die je bedrijf heeft gewonnen in zetten, of mooie dingen die jullie maken, zodat je dat aan bezoekers kunt laten zien. Kortom, de mogelijkheden met een stellingkast zijn eindeloos.

De stellingkast als blikbepaler voor je interieur

Een stellingkast gaat tientallen jaren mee. Als je zo’n kast koopt dan is het meestal zo dat je overige aankopen zoals voor banken of stoelen hierop aanpast. Vaak kiezen mensen wel voor één houtkleur voor bijvoorbeeld de stellingkast, de salontafel en de eettafel. Dan is het goed te weten dat je bij Solfelt een compleet interieur kunt uitzoeken. De stellingkast kan blijven als het bankstel is versleten of als je na verloop van tijd eens een ander tv meubel of een andere salontafel wilt. Het is dus een investering voor vele jaren, waar je eindeloos mee kunt blijven combineren.

Kom shoppen bij Solfelt voor een mooie stellingkast

Als je op zoek bent naar een stellingkast en je wilt graag iets bijzonders, dn is shoppen bij Solfelt een prima idee. Dat kan online, je kunt de kast van je keuze direct via internet bestellen. Wil je jouw nieuwe kast toch graag eerst in het echt zien voordat je de knoop doorhakt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Eén van onze interieur adviseurs staat dan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook onze overige meubelen kun je dan bekijken en als je wilt een compleet interieur bij elkaar zoeken. Er wordt altijd vooraf een afspraak met je gemaakt wanneer je meubels geleverd worden. De levertijd verschilt, als je je keuze hebt gemaakt kunnen we je daarover informeren.

Home Kasten Stellingkasten