Spiegels

Lees meer
1–24 of 60

Bekijk alle spiegels van je favoriete merken in een handig overzicht

Op deze pagina kun je overzichtelijk alle spiegels onder één dak vinden. Zo kun je eenvoudig verschillende spiegels met elkaar vergelijken. Kies uit diverse modellen, formaten en modellen van diverse topmerken. Bekijk prachtige spiegels van premium design merken als Eichholtz, Versmissen en Silk-ka. Deze merken zijn persoonlijk door Solfelt geselecteerd voor de webshop. Geniet van prachtige en unieke designs. Alle meubelstukken en woonaccessoires in de Solfelt webshop zijn enkel gemaakt van de beste en hoogwaardige materialen. Zo weet je zeker dat je nog vele jaren van je aankoop kunt gaan genieten. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van diverse spiegels bij Solfelt en kies je nieuwe pronkstuk uit die snel bij je aan de muur zal hangen.

Spiegels met diverse functies

Spiegels zijn zeker niet alleen bedoeld voor in de badkamer. Spiegels hebben meerdere functies en komen in veel diverse soorten en maten. Naar welke stijl ben jij op zoek? Ga voor een grote luxe spiegel met een bronzen frame die een ruimte groter doet lijken. Bovendien kun je altijd je hele outfit checken in dit grote formaat spiegel. Of kies juist voor een kleine subtiele spiegel die een lege muur gelijk kan opfleuren. Deze prachtige spiegel zal een perfect pronkstuk in een gang of hal dienen. Of ga voor een echte eyecatcher met een afgeschuind spiegelglas. Deze spiegel geeft een ingetogen interieur een vleugje glamour.

Bestel eenvoudig je nieuwe pronkstuk in de Solfelt webshop

Heb je een keuze kunnen maken voor een van de prachtige spiegels in het ruime assortiment van Solfelt? Wacht dan niet langer en plaats de luxe spiegel in je winkelmandje. Maak de bestelling definitief door te betalen via een veilige transactie. Kies zelf een gewenst bezorgmoment uit dat jou goed uitkomt. De spiegel zal vervolgens vlug bij je bezorgd worden, zodat je er snel van kunt gaan genieten. De spiegel zal direct voor je worden gemonteerd en de verpakking wordt voor je mee teruggenomen. Heb je vragen of wensen over een van de Solfelt spiegels? Neem dan gerust contact op met de Solfelt klantenservice. Zij helpen je graag verder. Wil je de spiegel graag in het echt bewonderen, zodat je zeker van je keuze bent? Bezoek dan de Solfelt showroom. Dit kan enkel op afspraak. Maak een afspraak door te bellen naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of vraag een afspraak aan in de handig online chat die je hier op de website kunt vinden. Deze gegevens kun je ook gebruiken om in contact te komen met de klantenservice.