Ronde tafels

Lees meer
1–24 of 67

Richt de zithoek in met een ronde tafel

Als je je zithoek wilt inrichten met een mooie koffietafel of bijzettafel dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Als je voor rond of ovaal gaat, dan vind je hier vast en zeker een mooie tafel. De afmetingen staan bij alle meubelen vermeld, je kunt dus thuis al een inschatting maken of de ronde tafel van je keuze past op de plaats waar je die wilt neerzetten. Zo kom je bij aflevering niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ronde tafels in je horecazaak

Als je een horecazaak hebt zoals een café, restaurant of bistro, dan wil je natuurlijk dat je gasten zich thuis voelen. Veel hangt af van de inrichting. Met ronde tafels geef je het interieur een speelse uitstraling. De ronde tafels van Solfelt kun je bovendien gemakkelijk combineren. Ga voor mooie bistrotafels in combinatie met ronde bartafels. Zo kunnen je gasten zelf kiezen of ze willen zitten of staan tijdens hun bezoek. Natuurlijk hebben we voor onze bistrotafels ook bijpassende stoelen. Stoelen voor aan de bar hebben we trouwens ook, of een heerlijke loungebank. Je kunt voor de complete inrichting gewoon online shoppen bij Solfelt.

Welke ronde tafel gaat jouw interieur verrijken?

Heb je de mooie ronde tafels van Solfelt al bekeken? En heb je je keuze al gemaakt? We hebben ons best gedaan om mooie items uit te zoeken voor onze klanten. We leveren ronde tafels van zowel Versmissen als Eichholtz, twee vooraanstaande merken design meubels van uitstekende kwaliteit. Bekijk de verschillende modellen en er is vast en zeker een tafel bij waar jij voor valt en die je graag in huis wilt hebben om van jouw interieur iets moois en eigentijds te maken.

Online een ronde tafel bestellen

Bij Solfelt kun je heel eenvoudig online een ronde tafel bestellen. Of het nu om een tafel voor de zithoek gaat of om een eettafel, je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service. Wil je jouw toekomstige tafel graag eerst in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Dat kan telefonisch, maar je kunt ook mailen of gebruik maken van de online chat op onze website. Bestellingen worden altijd in overleg geleverd, voor sommige meubelen geldt een levertijd. Als dat zo is staat dit vermeld bij het desbetreffende item. Bij Solfelt betaal je geen extra bezorgkosten. Meubelen die gemonteerd moeten worden kunnen wij kosteloos voor je in elkaar zetten en plaatsen op de plek waar jij ze graag wilt hebben. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe aankopen.

Home Tafels Ronde tafels