Retro tafels

Lees meer

Verschillende fraaie retro tafels

Een fraaie retro tafel kun je prima combineren met zowel een modern als een klassiek interieur. Steeds meer mensen kiezen voor een combinatie van stijlen, gewoon omdat ze graag de meubels in hun huis hebben die ze mooi vinden, ongeacht de stijl waarin ze zijn gemaakt. Je kunt een bijzettafel gebruiken als je geen ruimte hebt voor een salontafel of als je zo’n tafel gewoon niet vindt passen in je interieur. In tegenstelling tot de jaren 70 van de vorige eeuw, toen iedereen zijn woonkamer inrichten volgens vaste normen en waarden, kies je nu wat je zelf mooi vindt en waar jij je prettig bij voelt. En dat zijn misschien wel de retro tafels van Eichholtz die je bij Solfelt kunt bestellen.

Welke retro tafel past in jouw interieur?

Als je op zoek bent naar een complete nieuwe inrichting voor bijvoorbeeld de woonkamer, dan is het natuurlijk heel leuk om online te shoppen. Je kunt eenvoudig meubels bij elkaar zoeken die voor jou de perfecte combinatie maken. Bij alle meubels, dus ook de retro tafels, staan de afmetingen vermeld. Zo kun je eenvoudig bepalen of dat wat je hebt uitgezocht past op de plek waar je het neer wilt zetten. Dit in tegenstelling tot wanneer je onvoorbereid naar een meubelwinkel gaat. Het zal niet de eerste keer zijn dat meubels eenmaal thuis bezorgd groter uitvallen dan in de winkel, dat kan nog wel eens voor een teleurstelling zorgen.

De retro tafel op kantoor

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor voelt een retro tafel zich natuurlijk prima thuis. Je kunt retro kiezen voor de inrichting van bijvoorbeeld de kamer van de directeur. Een mooie bijzettafel met bijpassende retro stoelen vormt een prima basis voor een zithoek voor zakelijke gesprekken. Maar een retro tafel in bijvoorbeeld een wachtruimte voor bezoekers is ook een prima keuze, samen met een comfortabele bank of mooie stoelen. Als je zakelijk bestelt bij Solfelt, neem dan vooraf contact op. Voor grotere orders kan vaak een aantrekkelijke offerte worden aangeboden. Uiteraard vindt de levering altijd in overleg plaats.

Bestel nu een mooie tafel in retro stijl

Ga jij voor de retro stijl in je interieur? Kies dan één van de mooie retro tafels van Eichholtz en bestel direct online. Wil je je keuze pas maken als je de tafel van je keuze in het echt hebt gezien/ Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Eénn van onze interieur adviseurs maakt dan voldoende tijd voor je vrij om samen met jou tot de beste keuze te komen, ook als je naast een retro tafel ook nog andere meubels wilt bekijken en kopen. Je bestelling wordt altijd zonder extra bezorgkosten thuisbezorgd, op de dag dat het jou het beste uitkomt, uiteraard rekening houdend met de levertijden. Deze vind je bij alle producten in de omschrijving in onze webshop.

Home Tafels Retro tafels