Poefs

Lees meer
1–24 of 47

Luxe en stijlvolle collectie van verschillende kwaliteitsmerken

Op zoek naar luxe poef? Bekijk hier dan direct diverse poefen van collecties van verschillende topmerken. Je vindt bij Solfelt enkel hoogwaardige collecties van premium design merken. Laat je inspireren door klassieke tijdloze merken als Eichholtz, Versmissen, Dome Deco en Silk-ka. Deze meubelstukken en woonaccessoires zijn niet alleen ontworpen door de beste designers, maar ook gemaakt door vakkundige ambachtslieden. Verder zijn deze poefs enkel gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze je jarenlang plezier zullen opleveren. Bekijk hier eenvoudig al je favoriete merken in een duidelijk overzichtelijk

Het ideale praktische woonaccessoire

Een poef is een ontzettend veelzijdig item. Zo kun je een poef bijpassend bij je bank kiezen, zodat je er heerlijk je voeten op kan rusten. Daarnaast kun je een luxe poef ook als een stoel gebruiken, bijvoorbeeld voor een kaptafel. Verder kun je een poef ook enkel gebruiken als een pronkstuk en als een finishing touch voor een zitruimte. Ga voor een model poef dat klasse en elegantie uitstraalt in een prachtige bordeaux rood fluweel. Of kies voor een vierkant model in een beige zandkleur. Gebruik deze poef afzonderlijk of combineer het met een Solfelt hoekbank. Voeg een vleugje glamour aan je interieur toe met een ronde poef in een rijke kleur fluweel en gouden details. Wat je woonstijl ook is, Solfelt heeft een bijpassende poef voor je!

Bestel jouw nieuwe poef gemakkelijk bij Solfelt

Heb je gekozen voor een nieuwe prachtige poef? Rond dan eenvoudig je bestelling af in de Solfelt webshop. Je bent gegarandeerd van een veilige betaling en een snelle levering. Solfelt bezorgt jouw nieuwe poef zo vlug, zodat jij zo snel mogelijk van dit nieuwe pronkstuk kan gaan genieten. Daarnaast heb je altijd 30 dagen de tijd om het item te retourneren. Heb je vragen over een poef? Dan kun je eenvoudig de Solfelt klantenservice contacteren. Dit kan via een mail naar info@solfelt.nl, maar je kunt uiteraard ook bellen naar 020-2111026 of je vraag stellen in de online chat die te vinden is om de Solfelt website. Solfelt heeft ook een showroom waar je de meubelstukken van dichtbij kunt bewonderen. Heb je hier interesse in, dan kun je een afspraak maken voor een bezoek.