Opbergkasten

Lees meer
1–24 of 27

Kies voor een luxe opbergkast van diverse kwaliteitsmerken

Een prachtige opbergkast maakt een ruimte helemaal af. Solfelt selecteert al jaren persoonlijk de beste premium merken voor je. Zo heb je al je favoriete merken gemakkelijk onder één dak. Bekijk hier de collecties van merken als Eichholtz, Versmissen en Silk-ka. Wat deze meubels en woonaccessoires gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, een uniek design hebben en veel klasse uitstralen. Laat jouw gevoel voor interieur spreken met je selectie van meubels bij Solfelt. Geniet van hoogwaardige meubelstukken die je een leven lang mee zullen gaan.

Ga voor een elegante of robuuste look met de Solfelt opbergkasten

Je kunt veel kanten op met een opbergkast. In elke kamer kan een kast namelijk niet ontbreken. Of je de luxe opbergkast nu in de woon-, slaapkamer of hal plaatst. Overal kun je opbergruimte gebruiken. Ook in een hal zal een van deze opbergkasten prachtig staan. Zo kun je er persoonlijke eigendommen op tentoonstellen. Ga voor mooie familiefoto’s, souvenirs, kunst of een kamerplant. Ga voor een metalen open frame met houten bladen dat zal werken als een opvallend pronkstuk in een ruimte. Of kies voor een luxe gesloten buffetkast voor een tijdloze uitstraling. Of ga voor een gesloten houten barkast waar je alle benodigdheden voor cocktails in kunt opbergen.

Bestel vandaag nog jouw nieuwe luxe opbergkast bij Solfelt

Ga voor een prachtige opbergkast van Solfelt. Maak de bestelling definitief in de Solfelt webshop. Na een veilige betaling krijg je de optie om een afspraak te maken voor de bezorging van de kast. Kies een moment dat jou ideaal uitkomt en de opbergkast zal vervolgens zo snel mogelijk geleverd worden. Daarnaast biedt Solfelt ook een installatieservice aan. Zo wordt het item niet alleen bezorgd op een gewenste dag, maar wordt de kast ook nog eens uitgepakt, gemonteerd en wordt de verpakking weer mee terug genomen. Heb je vragen over een opbergkast, dan kun je daarmee uiteraard terecht bij de Solfelt klantenservice. Bel gerust naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of stel al je vragen in de online chat. Wil je graag de opbergkast in het echt bewonderen, dan kun je een afspraak maken om de Solfelt showroom te bezoeken.

Home Kasten Opbergkasten