Olijfboom kunstplanten

Lees meer
Toont alle 20 resultaten

Waarom een kunst-olijfboom?

Kunstbomen krijgen een steeds positiever imago, omdat ze tegenwoordig nauwelijk van echt te onderscheiden zijn. De kunst-olijfbomen zijn erg populair vanwege hun mooie fijne blad die in ieder gewenst model te vormen zijn door de buigbare stelen. Daarnaast hoef je de kunst-olijfboom nauwelijks te onderhouden en zijn ze ook ideaal voor kantoren en donkere ruimtes.

Welke sfeer creëer ik met een kunst olijfboom?

De kunst olijfboom is een ideale manier om de mediterrane sfeer in huis te halen. De planten zijn al jaren populair en zullen dat ook blijven door de mooie bladeren en design uitstraling. Er zijn veel associaties met deze bomen, waaronder Griekenland, Spanje of Italië, die met een gevoel van vakantie in huis kunnen geven! De bladeren hebben een mooie grijs groene tint en past perfect binnen elk interieur zoals te zien is aan de populariteit over de hele wereld. 

Hoe onderhoud ik de kunst olijfboom het beste?

De kunst olijfboom hoef je geen water te geven. Houd ze netjes door de bladeren af en toe voorzichtig met een vochtige doek af te stoffen. Dat zal er voor zorgen dat jouw zijde boom heel erg lang mee gaat. 

Bekijk hier ook de andere silk-ka kunstbomen

Home Woonaccessoires Kunstplanten Olijfboom kunstplanten