Modulaire banken

Lees meer
Toont alle 23 resultaten

Modulaire banken: een meubel op maat

Door de modulaire opbouw kan je de bank zelf samenstellen en de opstelling wijzigen wanneer dat nodig is. Hierdoor kan je altijd de perfecte opstelling creëren voor jouw specifieke wensen en behoeften. Dus, als je op zoek bent naar een luxe en aanpasbare bank voor jouw woonkamer, bekijk dan onze collectie van modulaire banken. Met onze hoogwaardige materialen en aanpasbare opstellingen, kan je de perfecte bank samenstellen voor jouw unieke wensen en behoeften. Ben je ook nog op zoek naar een fauteuil? Bekijk onze collectie luxe fauteuils om de ruimte helemaal af te maken!

 

Kies uit verschillende modellen, stijlen, materialen en merken

Onze luxe modulaire banken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die garant staan voor comfort en duurzaamheid. Met een keuze uit verschillende materialen, kan je de bank volledig personaliseren en een unieke look creëren die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Maak een keuze uit een van de designs en stel jouw eigen zitmeubel samen en gun je interieur deze unieke toevoeging. Mocht je er niet helemaal uitkomen, onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste modulaire bank voor jouw interieur. We begrijpen dat het kiezen van de juiste bank een belangrijke beslissing is en daarom nemen we de tijd om jouw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Neem contact met ons op en we helpen je bij het kiezen van het juiste ontwerp, de ideale grootte en de perfecte stof voor jouw nieuwe modulaire bank.

 

Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt

Maak een keuze voor een van de luxe modulaire banken van Solfelt. Wil je zo snel mogelijk genieten van de bank in jouw ruimte? Plaats dan het item naar keuze in je winkelmandje en rond de bestelling af met een veilige betaling. Kies een gewenst bezorgmoment uit en Solfelt zal zo snel mogelijk de bestelling bij je thuis afleveren. Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt en de luxe bank zal direct voor je worden geïnstalleerd. Met vragen en wensen kun je uiteraard terecht bij de Solfelt helpdesk. De klantenservice is te bereiken door te bellen naar 020-2111026, te mailen naar info@solfelt.nl of je vraag te stellen in de handige online chat. Vind je het belangrijk om de modulaire banken eerst in het echt te zien voordat je een definitieve keuze kunt maken? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Zo kun je eenvoudig diverse modellen met elkaar vergelijken. Vraag een afspraak aan via het contactformulier dat je hier op de website kunt vinden.

Home Banken Modulaire banken