PUUUR Interiors

Lees meer
Overige producten
1–24 of 35
 • Veilig betalen - Solfelt
  Betaal gemakkelijk en veilig

  Betaal met iDeal, Paypal, achteraf of (rentevrij) in 3x. Altijd verzekerd.

 • Uitstekende bezorgservice
  Uitstekende bezorgservice

  Altijd een keurige bezorging, nooit verzendkosten

 • Exclusief assortiment - Solfelt
  Exclusief assortiment

  Assortiment van exclusieve merken, ruim 4000 producten.

 • installatie - Solfelt
  Installatieservice

  Bezorgen, installeren, verpakking mee terug. Direct genieten van je aankoop.

Veelgestelde vragen

 • Ja, het is mogelijk om de meubels te bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Je kunt op afspraak langsgaan bij het Experience Center in Purmerend. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

 • Dat kan, naast het vaste assortiment, wat geheel naar wens is samen te stellen, levert PUUUR Interiors maatwerk. Samen met hun interieurdesigner kunnen zij het meubel vormgeven naar wens. Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen. De meubelen worden in hun eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak. Een enorme hoeveelheid passie en persoonlijke aandacht vind je terug in elk ontwerp.

 • PUUUR Interiors staat bekend om maatwerk meubelen van eigen bodem. Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen. De meubelen worden in hun eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak.

 • In 2015 zijn twee vrienden voor het leven gestart met een meubelspuiterij. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een hoogwaardige meubelmakerij waar ze voeten in de grond hebben gezet op de particuliere markt en een nieuw Experience Center hebben geopend.

Het verhaal van PUUUR Interiors

PUUUR is niet zomaar een meubelmakerij. Het is Nederlands vakmanschap en design. Het assortiment is breed, van een bank tot aan een salontafel of een compleet interieur, alles is mogelijk. De meubels worden in hun eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak. Doordat PUUUR de productie volledig in eigen beheer hebben, kunnen ze een korte productietijd garanderen. Bij PUUUR staat het motto “Als iets niet perfect is, is het niet goed genoeg” centraal. Benieuwd naar hun vakmanschap? Bezoek het PUUUR Experience Center.

Welke service biedt Solfelt?

Vragen over onze service? Stel gerust je vragen of opmerkingen naar onze mail of chat, of neem telefonisch contact met ons op. Je droominterieur met meubels van PUUUR Interiors is dichterbij dan je denkt!

Home Merken PUUUR Interiors