Pot & Vaas

Lees meer
Overige producten
1–24 of 299

Het verhaal van Pot & Vaas

Frank en Erica van der Linden zijn de drijvende krachten achter het bedrijf met de meest stijlvolle, statement woonaccessoires, royale vazen en niet van echt te onderscheiden kunstflora. Samen met hun team enthousiaste professionals zetten zij zich dagelijks in om ontwerpers, architecten, ondernemers, retailers en stylisten te verrassen met eyecatchers die elke ruimte op passende wijze accentueren. Pot & Vaas heeft een indrukwekkende aanwezigheid in bekende hotels in binnen- en buitenland, diverse gerenommeerde restaurants en luxere retailzaken. Sinds de oprichting in 2002 is Pot & Vaas uitgegroeid van een groothandel in bijzondere potten en vazen tot een importeur van een ruim assortiment aan eyecatching woonaccessoires. Bekijk nu de collectie bij Solfelt en maak je keuze tussen diverse stijlen, materialen en kleuren. 

Laat het karakter van jouw interieur tot zijn recht komen met een unieke pot of vaas

De unieke potten en vazen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan jouw behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen. Of je nu houdt van een minimalistische, moderne look of juist van een meer eclectische en bohemian uitstraling, bij Pot & Vaas vind je gegarandeerd iets dat bij jou past. Bij Solfelt begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom streven we ernaar om jou de tools te geven om een ruimte te creëren die helemaal bij jou past. De unieke potten, vazen kunnen gecombineerd worden met bijbehorende kunstplanten. Deze worden naar elke ruimte persoonlijk gestyled door een van de ervaren stylisten, zo kun jij optimaal genieten van een pronkstuk dat volledig aansluit op het karakter van jouw huis.

Bestel je nieuwe pronkstuk eenvoudig bij Solfelt

Heb je je oog laten vallen op een van de prachtige producten van Pot & Vaas? Plaats dan je gewenste items in je winkelmandje. Je kunt de bestelling vervolgens afronden met een veilige betaling. De unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt zorgt ervoor dat de Pot & Vaas items op een goed moment bij je thuis worden bezorgd. Je kunt namelijk zelf een gewenst bezorgmoment aangeven tijdens het afronden van je bestelling. Je bestelling zo snel bij je thuis afgeleverd worden, zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe pronkstuk kan gaan genieten. Heb je een vraag over een van de Pot & Vaas artikelen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Solfelt. Bel naar 020-2111026, mail je vraag naar info@solfelt.nl of stel je vraag in de handige online chat die je op de website kunt vinden. Wil je graag een item in het echt bewonderen voordat je je keuze definitief kunt maken? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan de showroom. Ook in de showroom kunnen al je vragen uiteraard beantwoord worden.

Home Merken Pot & Vaas