Loungestoelen

Lees meer
1–24 of 140

Loungestoelen bij Solfelt

De loungestoelen van Solfelt blinken uit op meerdere fronten. Ze zijn allereerst super comfortabel en daarnaast ook nog eens heel fraai om te zien. Je ziet meteen dat je kwaliteit koopt als je kiest voor een loungestoel uit ons assortiment. Met een loungestoel maak je de inrichting van je zithoek helemaal compleet. Je kunt de stoel gebruiken als extra zitplaats, maar het is ook een fijne plek om weg te kruipen met een mooi boek of om een goede film te kijken op tv.

Welke kleur wordt jouw loungestoel?

Heb je al een idee over de kleur van jouw nieuwe loungestoel? Of ben je aan het nadenken over de inrichting van de lounge in je hotel of restaurant? Met het assortiment van Solfelt kun je volop inspiratie opdoen voor een stijlvolle inrichting van een zithoek. De kleuren zijn stuk voor stuk stijlvol en je kunt zelf kiezen of je gaat voor een kleur die eruit springt of een kleur die mooi opgaat in de rest van het interieur.

Voor welk model loungestoel ga je?

Loungestoelen zijn er in verschillende uitvoeringen. Hoeveel comfort je wilt en waar je qua uitstraling voor valt is natuurlijk geheel aan jou om te bepalen. Je kunt kiezen voor een loungestoel waar je heerlijk onderuit gezakt in weg kunt zinken, maar ook voor een stoel die je comfort geeft door je rug en heupen optimaal te ondersteunen. Bekijk onze verschillende modellen en bepaal waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

Combineer je loungestoel met een mooie bank

Als je de zithoek in je woonkamer gaat inrichten dan kies je meestal voor een comfortabele bank. Die hebben we ook bij Solfelt. Maar als je wat extra zitplaatsen wilt, bijvoorbeeld omdat het gezin wat groter is of omdat je voldoende ruimte wilt hebben als je gasten ontvangt, dan kun je de bank prima combineren met 1 of 2 loungestoelen. Je kunt kiezen voor een kleur die dichtbij die van de bank komt of juist voor een kleur die daar perfect mee matcht maar wel afsteekt, zodat de stoelen echte blikvangers worden. Ons uitgebreide assortiment biedt volop mogelijkheden voor het maken van mooie combinaties.

Loungestoelen zijn ideaal voor een zakelijk interieur

Ben je op zoek naar mooie stoelen om de kamer van de directeur in te richten, of een ontvangstkamer voor gasten? Dan zijn onze loungestoelen een uitstekende keuze. Ze hebben een stijlvolle uitstraling en je combineert ze perfect met een zakelijk, maar toch stijlvol ingerichte kamer waar iedereen zich meteen op zijn gemak voelt. Neem voor grotere zakelijke orders contact op met Solfelt voor een scherpe offerte.

Koop de mooiste loungestoelen nu direct online

Ook voor het kopen van mooie loungestoelen voor thuis of op de zaak hoef je de deur niet meer uit. Je bestelt ze snel en gemakkelijk online in onze webshop. Wil je toch liever de stoel waar je je oog op hebt laten vallen eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Noordwijkerhout te bezoeken. Bel ons op telefoonnummer 020-2111026 of gebruik de online chat. We verwelkomen je graag en geven je desgewenst deskundig advies.

Home Stoelen Loungestoelen