Landelijke tafels

Lees meer

Kies voor een mooi en stijlvol interieur

Heel veel mensen kiezen meubels waar ze graag vele jaren plezier van hebben. Ze geven liever iets meer uit dan dat er om de twee jaar nieuwe meubels worden uitgezocht. Als jij ook gaat voor stijl en kwaliteit, dan zijn de landelijke tafels van Solfelt een prima keuze. Onze leverancier Versmissen maakt al heel wat jaren de mooiste meubels van de beste materialen. Elk meubelstuk wordt met zorg gemaakt en verlaat de fabriek pas als het alle kwaliteitscontroles heeft doorstaan. Je weet dus zeker dat je altijd een kwaliteitsproduct in huis haalt dat zijn geld dubbel en dwars waard is.

Een mooie bistrotafel maakt je interieur compleet

Heb je al eens nagedacht over een bistrotafel in je interieur? Deze landelijke tafel kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt er een mooie lamp op zetten die zodoende goed tot zijn recht komt. Of je gebruikt hem voor een mooie grote plant of een mooi kunstobject dat je graag in het oog wilt laten springen. Zakelijk kun je de bistrotafel gebruiken om bijvoorbeeld folders over je bedrijf te presenteren of een plaats waar gasten een formulier kunnen invullen op een prettige werkhoogte. Kortom, de bistrotafel biedt volop mogelijkheden.

Een bijzondere landelijke eettafel

Ben je op zoek naar een eettafel, maar dan wel iets bijzonders? Ook dan slaag je prima bij Solfelt We hebben fraaie landelijke eettafels waarmee jij je interieur meteen iets heel speciaals geeft. Of je nu een aparte eetkamer hebt of de eethoek in de woonkamer integreert, onze eettafels met landelijk design vallen altijd in de smaak. Je kunt deze tafels natuurlijk ook prima gebruiken voor bijvoorbeeld een wachtruimte voor bezoekers op kantoor of in je gezondheidspraktijk.

Online bestellen van design meubels, makkelijk en comfortabel

Als je je keuze hebt gemaakt uit het assortiment landelijke tafels van Solfelt dan kun je direct online bestellen. Je meubels worden zonder extra bezorgkosten bij je thuis of op de zaak afgeleverd. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg, je kunt ook een later moment van aflevering afspreken, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. De levertijd staat vermeld bij alle meubels, zodat je daarmee rekening kunt houden als je gaat bestellen. Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen in de showroom. We laten je graag onze landelijke tafels van Versmissen zien en natuurlijk ook de andere meubels die zij maken en in ons assortiment zijn opgenomen. Bel voor een afspraak of stuur een bericht via de live chat.

Home Tafels Landelijke tafels