Kunstplanten

Lees meer
Filter producten
1–24 of 113

Diverse kunstplanten van de beste premium design merken bij Solfelt

Iedere woning kan wel wat groens gebruiken. Toch is het niet altijd makkelijk om planten in leven te houden. Ben je op zoek naar een plant die er altijd prachtig uitziet en geen enkele verzorging nodig heeft? Ga dan voor een van de kunstplanten van Solfelt. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echte planten. Bekijk de indrukwekkende collectie van diverse kunstplanten van verschillende premium design merken zoals, Eichholtz, Versmissen en Silk-ka. Op deze pagina vind je een ruim aanbod van diverse planten. Zo heb je alles eenvoudig in een overzicht. Vergelijk diverse plantensoorten en formaten en maak een weloverwogen beslissing. Ga voor een kunstplant van Solfelt en je zult nauwelijks het verschil opmerken tussen een echt plant. Deze luxe kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je een leven lang van je nieuwe aankoop kunt gaan genieten.

Niet te onderscheiden van echte planten

Op zoek naar kunstplanten die een minimale verzorging nodig hebben en het hele jaar door prachtig zullen blijven? Bekijk dan nu het ruime aanbod van kunstplanten bij Solfelt. Kies uit diverse soorten planten en formaten. Kies voor een prachtige palm plant die levensecht lijkt. Deze kunstplant gaat levenslang mee en je hoeft ze dus nooit te vervangen. Of kies voor een grote den die niet van een echte te onderscheiden is. Plaats de kunstplant op het kantoor of op de slaapkamer voor een rustgevende sfeer. Of kies voor een prachtige Monstera die elk interieur direct een tropische uitstraling geeft.

Schaf vandaag nog een van de prachtige kunstplanten van Solfelt aan

Heb je een keuze kunnen maken voor een van de geweldige kunstplanten van Solfelt? Kun je niet wachten tot de plant in je eigen woning staat? Maak dan je bestelling definitief in de Solfelt webshop. Voeg je gewenste items toe aan je persoonlijke winkelmandje en betaal je bestelling met een veilige betaling. Geef zelf een gewenst bezorgmoment aan en je bestelling zal zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Heb je een vraag over een specifieke kunstplant? Neem dan gerust contact op met de Solfelt klantenservice. Bel naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of stel je vraag in de online chat die je hier op de website kunt vinden. Wil je graag de Solfelt kunstplanten in het echt bekijken voordat je je zeker bent van je keuze? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Ook hier kunnen uiteraard al je vragen door een van de experts worden beantwoord. Boek een bezoek aan de showroom via bovengenoemde contactgegevens.

Home Woonaccessoires Kunstplanten