Industriële tafels

Lees meer
Toont alle 17 resultaten

Een bijzettafel past op veel plaatsen in je huis

Onze Industriële bijzettafels komen overal tot hun recht. Ze passen natuurlijk prima in je woonkamer, maar je kunt ze ook gebruiken in bijvoorbeeld een praktijkruimte aan huis waar je bezoek ontvangt of in een wachtruimte op kantoor. Een bijzettafel is daarnaast ook prima geschikt om een mooie plant of een mooi boeket bloemen op te zetten. Ook een mooie design lamp past perfect op een bijzettafel. Zo kun je je woonkamer of andere ruimte sfeervol inrichten met Industriële tafels.

Kies voor duurzame en tijdloze meubelen

Wanneer je kiest voor de mooie Industriële tafels van Versmissen dan kies je niet alleen voor stijl maar ook voor duurzaamheid. Versmissen kiest voor het produceren van de meubels uitsluitend voor de beste materialen. Daarom hebben de Industriële tafels, maar ook alle andere meubelen die zij maken en die je bij Solfelt kunt bestellen, een uitstekende prijs / kwaliteit verhouden. Je koopt een meubelstuk waar je vele jaren plezier van zult hebben. En voor de Industriële tafels geldt daarbij dat je ze moeiteloos combineert, dus als je toe bent aan een ander bankstel of een andere kast, dan kunnen de tafels gewoon blijven staan. Je koopt dus in alle gevallen waar voor je geld.

Steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijk interieur

Steeds meer mensen vinden het leuk om hun woning met bijzondere stukken in te richten. Ze gaan op zoek naar mooie items zoals een Industriële tafel. Hiermee kun je immers laten zien dat jij je kamer met smaak inricht en goed nadenkt over de meubels die je daar neerzet. Jouw interieur bestaat niet uit meubels waar je per ongeluk tegenaan liep toen je zaterdagmiddag naar de meubelboulevard ging. Jij kiest meubels die staan voor jouw smaak. Het zal je zeker complimenten opleveren als je bezoek ontvangt.

Industriële tafels bestellen bij Solfelt

Bij Solfelt kun je direct online de Industriële tafels van Versmissen bestellen. De levertijd staat vermeld bij het artikel van je keuze. Wil je de tafel liever eerst in het echt zien? Ook dat is mogelijk. Maak dan telefonisch een afspraak om langs te komen in de showroom. We hebben dan alle tijd voor je en helpen je graag bij het maken van je keuze, ook als je gaat voor een complete inrichting. Onze interieuradviseur denkt graag met je mee om er iets moois en persoonlijks van te maken. Je kunt een afspraak maken door te bellen of gebruik de online chat op onze website.

Home Tafels Industriële tafels