Industriële banken

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een bank is een groot onderdeel van je woonkamer, dus deze moet met zorg worden uitgekozen. Als je op zoek bent naar een nieuwe industriële bank, kijk dan goed hoeveel ruimte je in je woonkamer hebt. Hou er rekening mee dat je minimaal 60 tot 80 cm loopruimte overhoudt. Tussen de industriële bank en de salontafel mag de loopruimte 40 cm zijn. Bij het kiezen van het juiste formaat is het natuurlijk ook belangrijk dat iedereen in het huishouden een eigen plek kan creëren. Bedenk dus goed of de industriële bank het enige zitmeubel wordt in de woonkamer, of dat je deze combineert met een luxe fauteuil.

  • Een bank is één van de grootste meubels die je aanschaft in je huis, dus het is van belang dat je de juiste kleur kiest. Heb jij een lichte vloer? Kies dan voor een donkere industriële bank. Dit geldt ook voor een donkere vloer met een lichte industriële bank. Let er wel op dat donkere industriële banken vaak (voor het oog) veel ruimte in beslag nemen. Daarnaast heeft een lichte industriële bank een luxe uitstraling, maar is wel gevoelig voor vlekjes. Kijk dus vooral naar de ruimte, het kleurenpalet van je interieur en de grootte van je industriële bank. 

    Een tip van ons: maak een moodboard van alles wat je mooi vindt. Daarnaast kun je verschillende kleuren- en stofstaaltjes neerleggen en kijken of dit bij elkaar staat. Ben jij wel toe aan een nieuwe, luxe industriële bank? Dan ben je bij Solfelt aan het goede adres. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem vooral contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of stuur een mailtje naar info@solfelt.nl.

  • Voordat je een industriële bank aanschaft, is het essentieel om de afmetingen van de woonkamer en het bankstel te bepalen. Hierdoor weet je van tevoren goed welk formaat industriële bank bij jouw woonkamer past. Ook moet je bedenken welke zichtlijnen belangrijk zijn in jouw interieur. Bedenk of je graag naar de tuin kijkt, of je bij de openhaard wil zitten of dat de industriële bank alleen is om tv te kijken. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen in huis een zitplaats heeft in de woonkamer, zodat iedereen zich fijn voelt in huis. De juiste uitstraling van een industriële bank is een echte must in jouw interieur, omdat het een groot oppervlakte van jouw interieur in beslag neemt. Een industriële bank kan dan wel de juiste uitstraling hebben, maar af en toe zit een bank gewoon niet lekker. Zorg ervoor dat de industriële bank die je kiest het juiste zitcomfort heeft. 

    Wil je eerst komen proefzitten? Maak dan een afspraak bij ons om één van de showrooms te bezoeken. Neem contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of stuur een mailtje naar info@solfelt.nl.

  • We begrijpen heel goed dat je een bank graag eerst wilt zien en voelen. Het is voor een groot deel van ons assortiment mogelijk om de banken eerst te zien of te voelen voordat je overgaat tot een aankoop. Je kunt een persoonlijke afspraak inplannen om de banken in de showroom van onze leveranciers te bekijken.

    Bel voor een afspraak met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of stuur een mailtje met je wensen naar info@solfelt.nl.

Home Banken Industriële banken