Houten tafels

Lees meer
1–24 of 78

Houten tafels geven je interieur een landelijke uitstraling

Door te kiezen voor een houten tafel, of het nu een bijzettafel of een koffietafel is, kies je voor een warm en landelijk interieur. Deze tafels combineer je moeiteloos met een heerlijke knusse bank waar je lekker in wegkruipt na een lange dag werken. Heerlijk ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving met meubels waar je van houdt en waar je van geniet, dat is wat we je graag willen bieden. Als de bank aan vervanging toe is dan kun je zonder problemen iets anders uitzoeken, want bij je mooie houten tafel zal vrijwel alles een succes zijn qua combinatie.

Houten tafels in je zakelijk interieur

Een houten koffietafel of bijzettafel is ideaal voor het inrichten van de directiekamer, waar vaak ook 1 op 1 gesprekken plaatsvinden. Samen met een paar comfortabele fauteuils maak je eenvoudig een zithoek waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Maar ook voor het inrichten van een zithoek in een hotelsuite of in de lounge van je hotel kun je deze mooie houten tafels natuurlijk prima gebruiken. Als je zakelijk bestelt dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. We kunnen je een aanbod op maat bieden met een scherpe offerte als het om meerdere items gaat.

Welke mooie houten tafel gaat jouw interieur verrijken?

Heb je al een mooie houten tafel gezien die je graag in jouw interieur zou plaatsen? Let bij het bestellen op de maat van de tafel, zodat je niet onaangenaam verrast wordt als de tafel veel groter of kleiner uitvalt dan je had gedacht. Voor veel producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent dat de aflevering binnen enkele dagen kan plaatsvinden. Dit gebeurt altijd in overleg, op een dag dat het je schikt. Je kunt dus ook vooruit bestellen, als je bijvoorbeeld verhuisplannen hebt of als je bezig bent met de herinrichting van de woonkamer of een andere ruimte. We plaatsen de meubels altijd op de plek waar jij wilt en meubels die gemonteerd moeten worden, worden door onze medewerkers netjes voor je in elkaar gezet. Voor deze service of voor de bezorging betaal je niets extra.

Online bestellen, snel en gemakkelijk

Je kunt een design houten tafel direct online bestellen via de webshop van Solfelt. Nadat we je bestelling hebben ontvangen nemen we contact met je op om een datum voor aflevering af te spreken. Je kunt als je dat wilt ook een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de showroom. Ideaal als je het item van je keuze graag eerst wilt zien voordat je een beslissing neemt of je tot aankoop overgaat. Een afspraak maken kan via de online chat of neem telefonisch contact met ons op. Mailen kan ook, je vindt alle contactmogelijkheden op onze website.

Home Tafels Houten tafels