Houten stoelen

Lees meer

Houten stoelen bij Solfelt

Ben je op zoek naar mooie houten stoelen, bekijk dan zeker het assortiment van Solfelt. WE hebben fraaie stoelen van hout met een luxe uitstraling die prima passen in een met zorg samengesteld interieur. Houd je van klasse en stijl en gaat je voorkeur uit naar meubelen waar je vele jaren plezier van hebt dan zijn de met liefde en vakmanschap gemaakte stoelen van bekende merken als Versmissen en Eichholtz precies wat je zoekt.

Mooie houten stoelen zijn een aanwinst voor je interieur

De houten stoelen in ons assortiment zijn een aanwinst voor je interieur. Het zijn stuk voor stuk tijdloze meubelstukken waar je jaren plezier van kunt hebben. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend, voor de productie worden uitsluitend duurzame materialen gebruikt. Dit geldt niet alleen voor het hout maar ook voor de stof. De houten stoelen passen in zowel een modern als klassiek interieur.

Kies voor een stijlvolle inrichting met houten stoelen

Je kunt houten stoelen prima combineren met een mooie bank. Ook zijn ze geschikt als eetkamerstoel of verrijk het interieur van je slaapkamer met een mooie houten stoel. De stoelen zijn niet alleen mooi maar ook uitermate comfortabel, je kunt er prettig in zitten. Gaan zitten en opstaan is ook voor mensen die minder mobiel zijn prettig dankzij de stevige leuningen.

Verschillende modellen en kleuren beschikbaar

Om voor zoveel mogelijk klanten een ruime keuze te bieden, vind je in onze webshop een ruim assortiment houten stoelen. De kleur van de bekleding kun je bij verschillende modellen zelf kiezen uit de geboden opties. Je kunt de stoel online ook bekijken in de door jou geselecteerde kleur zodat je weet wat je kunt verwachten.

Houten stoelen op kantoor

Onze houten stoelen zijn ook prima geschikt voor de vergaderkamer op kantoor, de wachtruimte voor bezoekers of een ontvangkamer voor cliënten. Als je overweegt om zakelijk te bestellen en het gaat om meerdere items dan adviseren we je om hierover vooraf contact op te nemen. Voor zakelijke klanten maken wij graag een aantrekkelijke offerte met een scherp prijsaanbod. Levering gebeurt uiteraard in overleg, rekening houdend met de levertijd van de houten stoelen of andere meubels die je wilt bestellen.

Gemakkelijk houten stoelen bestellen bij Solfelt

Heb je een paar mooie houten stoelen gezien die je wilt kopen? Dit regel je snel en gemakkelijk via onze website. Bij de beschrijving van de stoel vind je ook informatie over de verwachte levertijd. De levering gebeurt altijd in overleg en er zijn geen aanvullende verzendkosten verschuldigd. Wil je de houten stoel van je keuze graag in het echt zien voordat je beslist? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Noordwijkerhout. Onze deskundige medewerkers kunnen je dan ook persoonlijk advies geven, ideaal als je je definitieve keuze nog niet hebt gemaakt of meer informatie wilt over onze houten stoelen, of andere meubels uit ons assortiment. Je kunt voor een afspraak een mail sturen naar info@solfelt.nl of gebruik de online chat. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 020-2111026.

Home Stoelen Houten stoelen