Grijze stoelen

Lees meer
1–24 of 39

Grijze stoelen

Grijze stoelen vind je bij Solfelt in alle soorten en maten. Grijs is dan ook een kleur die je met veel andere kleuren kunt combineren en die zich thuis voelt in zowel een klassiek als in een modern interieur. Ons assortiment grijze stoelen omvat zowel armstoelen als eetkamerstoelen en loungestoelen. Als grijs je favoriete kleur is kun je dus als je wilt verschillende stoelen combineren voor bijvoorbeeld de eethoek en de zithoek.

Een praktische zwarte armstoel komt overal van pas

Een mooie en praktische grijze armstoel kun je voor meerdere doeleinden aanschaffen. Hi is prima geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer maar ook als extra stoel in de woonkamer. Daarnaast zijn de grijze armstoelen ook ideaal voor de inrichting van diverse ruimtes op kantoor, zoals een wachtkamer, een ontvangstkamer voor bezoekers of de vergaderkamer.

Eetkamerstoelen in grijs zijn mooi en tijdloos

Heb je een zwarte of witte eettafel en wil je daar mooie eetkamerstoelen bij? Kies dan voor grijs. Grijze eetkamerstoelen zijn stijlvol en mooi en zorgen ervoor dat je samen met de eettafel een mooie combinatie maakt. De eetkamerstoelen kun je natuurlijk ook prima gebruiken in de zithoek als je bezoek ontvangt en het bankstel niet voldoende zitplaatsen biedt. De stoelen zijn voorzien van comfortabel beklede zittingen.

Kies voor een comfortabele loungestoel

Heb je een mooie bank maar wil je meer zitplaatsen in de zithoek? Een mooie grijze loungestoel kan dan de oplossing bieden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Een loungestoel is heerlijk om in weg te kruipen om van een goed boek of een mooie film op tv te genieten. En je kunt je grijze loungestoel prima combineren met verschillende kleuren. Als je de bank wilt vervangen kun je een nieuwe bank uitzoeken in een kleur die goed met grijs combineert en je kunt weer een aantal jaren genieten van je heerlijke grijze stoel.

Grijze stoelen zijn ideaal voor op kantoor

Grijs is een kleur die het zakelijk erg goed doet. Daarom worden onze grijze stoelen vaak besteld voor op de zaak. Als je voor de zaak wilt inkopen en het gaat om meerdere items, neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Voor zakelijke klanten kunnen wij vaak een aantrekkelijk aanbod doen met een scherpe prijs.

Shop online voor de mooiste grijze stoelen bij Solfelt

Als je grijze stoelen wilt kopen en je stelt hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid dan is shoppen bij Solfelt een aanrader. Je kunt je bestelling direct online aan ons doorgeven. We laten het je weten als de stoelen binnen zijn en maken een afspraak voor de bezorging. De bezorging is altijd kosteloos, de bezorgkosten zijn bij de aankoopprijs inbegrepen. We kunnen het ons voorstellen als je jouw nieuwe eetkamerstoelen of loungestoelen in grijs niet wilt kopen voordat je ze gezien hebt en er even op hebt mogen zitten. Hiervoor kun je een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Bel ons op telefoonnummer 020-2111026 of maak de afspraak via de online chat. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van ons e-mailadres, info@solfelt.nl. Ook als je vragen hebt of interieur advies wilt kun je een beroep op ons doen. Als je een afspraak maakt in onze showroom kan één van onze medewerkers voldoende tijd voor je vrijmaken om je deskundig te adviseren.

Home Stoelen Grijze stoelen