Glazen tafels

Lees meer

Geef je interieur iets extra’s met een glazen tafel

Wil je iets bijzonders in je interieur, dan kies je voor een glazen tafel. Bekijk onze bijzondere ontwerpen en je vindt gegarandeerd een tafel die past bij jouw smaak. Het grote voordeel van glazen tafels is dat je ze in de meeste gevallen probleemloos kunt combineren met iedere bank, fauteuil of stoel. Dat is één van de redenen waarom glazen tafels zo populair zijn.

Wordt het een mooie salontafel of bijzettafel van glas?

Je zithoek richt je natuurlijk graag in met een praktische salontafel zodat je jezelf, je huisgenoten of gasten kunt verwennen met een lekker drankje of iets lekkers bij de koffie. Maar als je meer ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je geen bank hebt maar gemakkelijke stoelen, dan zijn de bijzettafels juist weer heel handig. Deze gebruik je niet alleen voor je drankje of om dat spannende boek dat je aan het lezen bent even weg te leggen. Een bijzettafel is ook prima geschikt voor een mooie tafellamp. Die vind je uiteraard ook in ons assortiment en ze zijn net zo exclusief als onze glazen tafels.

Ook op de zaak passen glazen tafels perfect

Een glazen tafel past natuurlijk ook prima in een zakelijke omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de lounge van een hotel, de zithoek waar besprekingen met collega’s of met klanten plaatsvinden, of de wachtruimte voor bezoekers. Als je deze ruimtes stijlvol wilt inrichten, dan is de keuze voor een mooie glazen tafel eigenlijk heel logisch. Je kunt hiermee eindeloos combineren met zitmeubelen zoals banken, stoelen of fauteuils. Bij glas past eigenlijk alles, dus je hebt alle vrijheid om de inrichting te doen zoals jij dat wilt.

Een mooie glazen tafel bestellen bij Solfelt

Bij Solfelt vind je glazen tafels van de design merken Versmissen en Eichholtz. Twee vooraanstaande merken die uitblinken in exclusiviteit en fraaie ontwerpen die met liefde worden gemaakt in hun eigen fabrieken. Bestellen doe je direct online in onze webshop. Je betaalt geen extra verzendkosten en de levering gebeurt altijd in goed overleg. Soms is er sprake van een levertijd, sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Informatie hierover vind je bij het product van je keuze. Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen in de showroom. Bel ons of maak gebruik van de online chat op de website en we maken graag tijd voor je vrij. Als je komt staat één van onze interieur adviseurs voor je klaar om je met raad en daad bij te staan bij het maken van je keuze.

Home Tafels Glazen tafels