Fauteuils

Lees meer
1–24 of 194

Ons assortiment

Ben jij op zoek naar een luxe fauteuil als paradepaardje voor in de hal, of juist een comfortabele luxe zetel in je woonkamer? Een design fauteuil als luxe stoel in je walk-in closet wellicht? Voor welke ruimte je ook een luxe fauteuil zoekt, wij helpen je de perfecte stoel te vinden. Wij hebben chique fauteuils van echt leer, maar ook ware eyecatchers van velvet stof en andere stoffen fauteuils. Kortom, voor de perfecte, luxe stoel moet je bij Solfelt zijn.

Luxe fauteuils van exclusieve merken

Bij Solfelt vind je niet zomaar een fauteuil… Bij Solfelt vind je een luxe fauteuil van een merk uit de top van de design meubelen branche. Bij ons kun je enkel luxe fauteuils kopen van dé premium merken uit binnen- en buitenland, denk hierbij aan merken zoals Versmissen en Eichholtz. Wij selecteren onze premium merken met kennis en kunde. Enkel de merken die uitblinken in comfort, uniekheid en luxe staan in onze lijst. Hierdoor ben je er zeker van dat jij een unieke design fauteuil in huis haalt, die niet ook bij de buren staat.

Onze luxe fauteuils uitproberen?

Het is niet makkelijk: een luxe fauteuil vinden met een optimaal zitcomfort én die past bij je smaak, stijl en interieur. Solfelt biedt je daarom alle handvatten om de goede keuze te kunnen maken. Wij bieden je een fijne website met alle premium design merken onder één dak. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een proefstaaltje van jouw favoriete, luxe fauteuil aan te vragen. Met een proefstaaltje in handen, kun je beter bepalen of het materiaal en de kleur geheel naar wens is. Je kunt het materiaal even voelen en tegen de muren en andere meubelen aanhouden, om zo uiteindelijk de ideale match te vinden.

Heb je een luxe fauteuil op het oog, maar twijfel je toch een beetje? Ook dan zullen wij met je meedenken. Zo kunnen wij een bezoek regelen bij de showroom van het desbetreffende design merk. Zo kun je de design fauteuil van dichtbij zien én uitproberen. Dat maakt de keuze toch wat makkelijker! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom Solfelt?

Wij zijn meer dan een webwinkel alleen. Solfelt helpt je bij je zoektocht van webwinkel tot in je woonkamer. Zo bieden wij je een bijzondere selectie design fauteuils en andere luxe meubelen, enkel en alleen van de meest uitzonderlijke merken. Zo weet jij zeker dat je uniek stuk vindt. Daarnaast helpen wij je graag op een persoonlijke manier. Zo kun je bij ons terecht voor een vakkundig advies op basis van jouw wensen en interieurstijl. Ook kun je rekenen op gratis bezorging én montage van al je meubelen. Jij kiest je meubel, wij doen de rest!

Solfelt maakt de zoektocht naar een uniek, luxe design meubel makkelijk!

Home Stoelen Fauteuils