Eettafels

Lees meer
Overige producten
1–24 of 98

Een ronde of rechthoekige eettafel?

Allereerst is het model van belang. Een ronde eettafel is ideaal als je met twee tot hooguit vier personen in een huishouden woont. Een ronde tafel geeft een speels effect en biedt volop mogelijkheden om de tafel leuk aan te kleden. Een ronde eettafel neemt naar verhouding meer ruimte in, houd hier rekening mee als je je keuze maakt. Bij alle modellen staan de maten vermeld, zodat je vooraf kunt bepalen of de tafel van jouw keuze wel of niet in je interieur past.

Welke kleur krijgt de nieuwe eettafel?

Je kunt bij Solfelt kiezen uit verschillende kleuren eettafels. Ga je voor zwart, voor grijs of voor blauw? Kies in ieder geval een kleur waar je de komende jaren tevreden over bent. De eettafels in ons assortiment zijn namelijk zeer duurzaam en gaan jarenlang mee. Het is handig om een eettafel te kiezen waarbij je de eetkamerstoelen nog eens een keer kunt wisselen. Stoelen gaan soms net wat langer mee, bijvoorbeeld omdat de bekleding gaat slijten of vuil is geworden. Bij onze eettafels passen verschillende kleuren eetkamerstoelen, die je eveneens in ons assortiment kunt vinden.

Eettafels voor zakelijk gebruik

Onze eettafels zijn bij uitstek geschikt voor je horecagelegenheid zoals een café, bistro of restaurant. Dankzij hun duurzaamheid gaan ze ook in een dergelijke omgeving vele jaren mee. Ben je bezig met de inrichting van je zaak en zoek je mooie en duurzame meubels? Bekijk dan zeker ons assortiment. Als je besluit een bestelling te plaatsen is ons advies om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. Voor zakelijke klanten die een grote order plaatsen kunnen wij vaak een passend aanbod doen met een aantrekkelijke offerte. Uiteraard kun je je bestelling laten afleveren op het moment dat het jou uitkomt, ideaal als er eerst geklust moet worden om de zaak mooi aan te kleden voordat het meubilair kan worden geplaatst.

Online een mooie eettafel bestellen of eerst in het echt bekijken?

Je kunt direct online je eettafel bestellen. Als je je keuze hebt gemaakt uit ons assortiment van Eichholtz of Versmissen kun je je bestelling via de website aan ons doorgeven. De levertijd staat vermeld bij de eettafel van je keuze. Wil je de tafel toch liever eerst in het echt zien? Dat kan ook. Maak dan telefonisch of via onze live chat een afspraak om langs te komen in onze showroom. Eén van onze adviseurs neem dan alle tijd voor je zodat je in alle rust je keuze kunt maken.

Home Tafels Eettafels