0 Winkelmand

Eettafels 140cm

Een eettafel van 140 cm is prima geschikt voor een 1 of 2-persoons huishouden. Als je niet zo veel ruimte nodig hebt, of als je vaak op de bank met het bord op schoot eet, dan wil je vast geen grote eettafel die veel ruimte in beslag neemt. Zeker als je klein behuisd bent wil je de ruimte die er is misschien liever voor andere zaken besteden. Ook moet het natuurlijk niet te vol staan, je moet ook nog ruimte overhouden om te bewegen. Dat kan prima met een eettafel 140 cm van Solfelt. Bekijk de tafels in deze categorie en kies jouw favoriet.

Lees meer

Een praktische ovale eettafel

Een ovale eettafel heeft als groot voordeel dat deze niet zo stijf overkomt als een rechthoekige of een vierkante eettafel. Als je houdt van stijlvolle meubels maar je wilt het toch een beetje speels houden dan is een eettafel met een ovale vormgeving ideaal. De eettafels van Eichholtz in ons assortiment voldoen aan dit criterium. De tafels hebben een stevige voet die in het midden zit, zodat je daar geen last van hebt als je aan tafel gaat. En natuurlijk zijn ze gemaakt volgens de strenge design en ontwerpvoorwaarden van Eichholtz. Je weet dus zeker dat je kwaliteit koopt.

Eettafels passen ook prima in een zakelijk interieur

De eettafels van 140 cm in ons assortiment zijn ook prima geschikt voor zakelijk gebruik. Je kunt ze gebruiken om je restaurant of café mee in te richten, maar ze passen natuurlijk ook prima in de bedrijfskantine of de wachtruimte voor bezoekers. Leg er tijdschriften of foldermateriaal op en je kunt je bezoekers ook meteen informeren over je bedrijf. Kortom, deze tafels voelen zich overal thuis. Als je zakelijk wilt bestellen, neem dan contact met ons op. Bij afname van meer artikelen kunnen we je wellicht een aantrekkelijke offerte op maat aanbieden.

Een fraai interieur met de eettafels cm van Solfelt

Als je graag een stijlvol interieur wilt dan is het soms lastig om de juiste meubels te vinden. Je wilt graag kwaliteit, gemaakt van duurzaam materiaal en liefst zo verantwoord mogelijk geproduceerd. Met al deze aspecten houden we bij Solfelt rekening bij het inkopen van ons assortiment. De prijs/kwaliteit verhouden speelt hierbij uiteraard ook een belangrijke rol. We willen dat je hoe dan ook waar voor je geld koopt. Meubelen koop je tenslotte niet voor een paar maanden maar voor hopelijk heel wat jaren.

Kies voor gemak, bestel je eettafel online bij Solfelt

Het grote voordeel van Solfelt is dat je je eettafel cm direct online kunt bestellen. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. Wil je de tafel eerst zien voordat je beslist dan kan dat natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in onze showroom. Maak wel van tevoren even een afspraak, dan zorgen we dat één van onze adviseurs je te woord kan staan en uitgebreid de tijd voor je kan nemen om je te adviseren bij het maken van je keuze. Je bestelling wordt direct opgenomen en er wordt een bezorgafspraak met je gemaakt, indien van toepassing met inachtneming van de levertijd van de items die je wilt bestellen. Voor het thuis bezorgen betaal je niets extra. Ook worden meubels indien van toepassing voor je in elkaar gezet en meteen op de juiste plaats neergezet.

Home Tafels Eettafels 140cm

Welkom bij Solfelt

Meld je aan bij de Solfelt community en ontvang unieke voordelen.

  • 5% korting op je eerste aankoop
  • Toegang tot exclusieve deals
  • Als eerst de nieuwe collectie
  • Inspirerende nieuwsbrieven
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Eichholtz teddy - Solfelt