Draaifauteuils

Lees meer
1–24 of 55

Draaifauteuils bij Solfelt

De draaifauteuils van Solfelt zijn een stijlvolle aanvulling op je interieur. Dit geldt zeker voor de fraaie draaifauteuils van Eichholtz die je in ons assortiment vindt. Het zijn stuk voor stuk luxe draaistoelen die met zorg en aandacht zijn gemaakt. Ze zijn de perfecte aanvulling op je bankstel maar ook ideaal in bijvoorbeeld een praktijkruimte waar je rustig en comfortabel wilt kunnen zitten met je cliënten.

Top design draaistoelen

Ben je op zoek naar niet zomaar een draaifauteuil maar een fraai ontworpen zitmeubel? Dan is onze collectie geknipt voor jou. We bieden in onze webwinkel en in onze showroom in Noordwijkerhout uitsluitend draaifauteuils van top design aan. Stoelen waar je met plezier in wegkruipt om je favoriete serie te kijken, of die je graag aanbiedt aan je gasten omdat je ze het beste comfort wilt bieden wat maar wenselijk is. Als je kiest voor één van onze fraaie draaifauteuils dan gaat dat zeer zeker lukken

Welke kleur en model past in jouw interieur?

Een draaifauteuil koop je niet voor 1 seizoen, daar wil je vele jaren plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om goed te kijken welke kleur en model het beste in jouw interieur past. Wil je een draaifauteuil in een sprekende kleur, eentje die als blikvanger dienst doet, of gaat je voorkeur uit naar een draaistoel die aansluit bij de andere kleuren in het interieur, bijvoorbeeld die van de bank? Van dergelijke overwegingen hangt natuurlijk veel af. Het is zaak een draaifauteuil te kiezen die helemaal bij jou past en waar je heel blij mee bent zodra hij wordt geleverd.

Een draaifauteuil maakt je interieur compleet

Als je een bank koopt dan is daar soms niet genoeg ruimte voor alle gezinsleden of als je gasten ontvangt. Een draaifauteuil kan dan uitkomst bieden. Deze extra zitplaats is niet alleen minstens zo comfortabel als de bank, het is bovendien een fraaie aanvulling op het interieur van de zithoek. Onze draaifauteuils zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit en gaan minstens zo lang mee als de bank, wellicht zelfs langer. Je kunt dan ook zonder problemen een nieuwe bank kopen en deze combineren met je draaifauteuil als je daar nog geen afstand van wilt doen.

Draaifauteuils in een zakelijk interieur

Draaifauteuils kunnen prima dienst doen in een zakelijk interieur. In de lounge van je hotel, in de kamer van de directeur of in de ontvangstkamer voor belangrijke gasten. Als je onze draaifauteuils zakelijk wilt aanschaffen raden wij je aan om een offerte aan te vragen. Zeker als het om meerdere exemplaren gaat kunnen wij je wellicht een aantrekkelijk aanbod doen. Ook voor zakelijke levering geldt vanzelfsprekend dat dit in goed overleg gebeurt en kan worden afgestemd op het moment dat het jou het beste uitkomt. Houd wel rekening met de levertijd, deze staat bij alle artikelen in onze webshop vermeld.

Draaifauteuils bestellen is eenvoudig en veilig

Je kunt onze draaifauteuils gemakkelijk en veilig online bestellen. De levering gebeurt altijd in overleg. Wil je de draaifauteuil waar jij je oog op hebt laten vallen liever eerst in het echt zien en even ‘proefzitten’? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Noordwijkerhout. Bel ons op telefoonnummer 020-2111026 of stuur een bericht naar info@solfelt.nl.

Home Stoelen Fauteuils Draaifauteuils