De verhuizing van Monica Geuze

Monica Geuze heeft het rustige Vinkeveen verlaten voor een prachtig pand in hartje Amsterdam. Ze wil hier een nieuwe start maken samen met haar vriend. Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een verbouwing en een nieuwe inrichting. Hier heeft Solfelt een steentje aan mogen bijdragen en het resultaat is adembenemend.

De verhuizing van Monica Geuze

Monica Geuze heeft het rustige Vinkeveen verlaten voor een prachtig pand in hartje Amsterdam. Ze wil hier een nieuwe start maken samen met haar vriend Robbert. Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een verbouwing en een nieuwe inrichting. Hier heeft Solfelt een steentje aan mogen bijdragen en het resultaat is adembenemend.

Het eindresultaat

Prev
Next
De interieurstylist
Tom Ridder Eigenaar Solfelt

Stap 1: Kennismaking

In het voorjaar van 2021 maakten wij kennis met Monica Geuze. Een introductie.. Monica heeft samen met haar vriend Robbert een huis gekocht in hartje Amsterdam.

Monica was al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning voor haar en Robbert. In haar vlogs deelde ze geregeld updates van de huizenjacht en ze kon haar geluk niet op toen ze aankondigde een huis te hebben gekocht.

Het pand is een klushuis, dus daar hoort een flinke verbouwing en metamorfose bij. Het huis heeft meerdere verdiepingen, maar het doel is om dit tot één geheel te maken.

Stap 2: In de showroom

Monica had al een bepaald idee van hoe haar woning eruit moest komen te zien. Ze heeft niet één bepaalde stijl, maar houdt wel van lichte tinten gecombineerd met een aantal eyecatchers.

Voordat we de meubels gingen bekijken en voelen heeft Monica al haar wensen, inspiratie en kleurenpalet op een rijtje gezet. Aan de hand van deze informatie hebben we alle meubels in de showroom uitgezocht.

Stap 3: Levering en montage

In gezamenlijk overleg is een een bezorgdata afgesproken, precies goed aansluitend op de rest van de verhuizing. De levering is op één dag uitgevoerd, zodat Monica en haar vriend meteen konden genieten van alle meubels.

Op woensdag 30 juni zijn de meubels geleverd. Uiteraard werden deze uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plaats gezet.

Trots op het eindresultaat

Het huis straalt warmte uit en dit is precies wat Monica voor ogen had. Warme tinten gecombineerd met eyecatchers zoals het luipaard poefje of de paarse Filmore eetkamerstoelen.

We zijn ontzettend trots op het proces en het resultaat en willen Monica enorm bedanken voor deze mooie opdracht.


"Solfelt heeft meerdere merken en fantastische service. De lampen komen ze namelijk tot in de perfectie ophangen en communicatie omtrent leveren is on point. Erg belangrijk vind ik."

Monica Geuze

Wil jij ook jouw huis upgraden?

Op zoek naar een nieuwe uitstraling van jouw huis? De interieurstylisten van Solfelt helpen je graag. Na inzending volgen deze stappen:

1

Vrijblijvend intakegesprek

Wij nemen binnen één uur contact op voor een intakegesprek. Aan de hand van de wensen koppelen we jou aan de best passende interieurstylist.
2

Afspraak op locatie / showroom

De stylist komt graag langs voor een indruk van de ruimte. Vervolgens is het mogelijk om alle meubels in het echt te zien en uit te proberen.
3

Full service verzending

Geslaagd? Wanneer de meubels zijn gekozen zullen wij deze verzenden, installeren en ophangen. Ook nemen we de verpakking weer mee terug.

Vrijblijvend intakegesprek

We nemen binnen één uur contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
9.8 uit 10 uit 182 reviews.