Nieuwe start voor Melrose Security

Wat je als bedrijf naar je klanten wilt uitstralen, begint bij je medewerkers. Als zij zich thuis voelen op kantoor, zullen zij dit ook naar klanten en partners uitstralen.

Een nieuwe start voor Melrose Security

Voor Melrose Security was het tijd om het kantoor een make-over te geven. Het bedrijf houdt zich bezig met beveiliging van winkels, hotels en evenementen. Melrose staat voor een warme, persoonlijke omgang en veiligheid en hospitality staan hoog in het vaandel. Het is gelukt om dat gevoel ook op kantoor te creëren, zie het eindresultaat.

Het eindresultaat

Prev
Next
De interieurstylist
Tom Ridder Eigenaar Solfelt
6779 volgers 122 berichten

Stap 1: Kennismaking

Eind december maakten wij kennis met Rishi van Melrose Security. Een introductie.. Bij Melrose bieden we professionele beveiliging op maat. Onze gastvrije beveiligers zijn gedreven, representatief en flexibel inzetbaar.

Voor Rishi is beveiliging mensenwerk waarbij een persoonlijke aanpak en hospitality gevoel hoog in het vaandel staan.

Melrose security biedt beveiliging voor hotels, horeca, winkels, evenementen, personen en object- en offices (kantoren).

Stap 2: In de showroom

Rishi had zijn huiswerk al goed voorbereid, dus we konden een aantal stappen overslaan. We hebben afgesproken in de showroom van Eichholtz. Tijdens een heerlijke lunch heeft Rishi zijn wensen, inspiratie, moodboard en kleurenpalet getoond.

Aan de hand van deze informatie hebben we in ca. 1,5 uur alle meubels uitgezocht.

Stap 3: Levering en montage

In gezamenlijk overleg zijn er twee bezorgdata in maart en juni afgesproken. De levering is in twee delen uitgevoerd, zodat Rishi al snel van een groot deel van de meubels kon genieten.

Op dinsdag 16 maart zijn de eerste meubels geleverd. Uiteraard werden deze uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plaats gezet. Op vrijdag 18 juni is deel twee geleverd volgens dezelfde methode.

Trots op het eindresultaat

Het nieuwe kantoor straalt echt warmte uit, precies de persoonlijke touch waar Melrose naar zocht. We zijn ontzettend trots op het proces en het resultaat en willen Rishi enorm bedanken voor deze mooie opdracht.


"Wij zijn enorm blij met de nieuwe uitstraling van ons kantoor. De warme, persoonlijke band die we zo graag uitstralen naar onze klanten, stralen we in dit kantoor nu ook uit naar onze medewerkers."

Rishi Mehilal, Melrose Security

Wil jij jouw winkel, kantoor of restaurant upgraden?

Op zoek naar een nieuwe uitstraling van jouw kantoor? De interieurstylisten van Solfelt helpen je graag. Na inzending volgen deze stappen:

1

Vrijblijvend intakegesprek

Wij nemen binnen één uur contact op voor een intakegesprek. Aan de hand van de wensen koppelen we jou aan de best passende interieurstylist.
2

Afspraak op locatie / showroom

De stylist komt graag langs voor een indruk van de ruimte. Vervolgens is het mogelijk om alle meubels in het echt te zien en uit te proberen.
3

Full service verzending

Geslaagd? Wanneer de meubels zijn gekozen zullen wij deze verzenden, installeren en ophangen. Ook nemen we de verpakking weer mee terug.

Vrijblijvend intakegesprek

We nemen binnen één uur contact met je op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
9.8 uit 10 uit 136 reviews.