Bruine banken

Lees meer
1–24 of 33

Veelgestelde vragen

  • Een bruine bank is een groot onderdeel van je woonkamer, dus deze moet met zorg worden uitgekozen. Als je op zoek bent naar een nieuwe bruine bank, kijk dan goed hoeveel ruimte je in je woonkamer hebt. Hou er rekening mee dat je minimaal 60 tot 80 cm loopruimte overhoudt. Tussen de bruine bank en de salontafel mag de loopruimte 40 cm zijn. Bij het kiezen van het juiste formaat is het natuurlijk ook belangrijk dat iedereen in het huishouden een eigen plek kan creëren. Bedenk dus goed of de bruine bank het enige zitmeubel wordt in de woonkamer, of dat je deze combineert met een luxe fauteuil.

  • Voordat je een bruine bank aanschaft, is het essentieel om de afmetingen van de woonkamer en het bankstel te bepalen. Hierdoor weet je van tevoren goed welk formaat bruine bank bij jouw woonkamer past. Ook moet je bedenken welke zichtlijnen belangrijk zijn in jouw interieur. Bedenk of je graag naar de tuin kijkt, of je bij de openhaard wil zitten of dat de bruine bank alleen is om tv te kijken. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen in huis een zitplaats heeft in de woonkamer, zodat iedereen zich fijn voelt in huis. De juiste uitstraling van een bruine bank is een echte must in jouw interieur, omdat het een groot oppervlakte van jouw interieur in beslag neemt. Een bruine bank kan dan wel de juiste uitstraling hebben, maar af en toe zit een bank gewoon niet lekker. Zorg ervoor dat de bruine bank die je kiest het juiste zitcomfort heeft. 

    Wil je eerst komen proefzitten? Maak dan een afspraak bij ons om één van de showrooms te bezoeken. Neem contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of stuur een mailtje naar info@solfelt.nl.

  • We begrijpen heel goed dat je een bank graag eerst wilt zien en voelen. Het is voor een groot deel van ons assortiment mogelijk om de banken eerst te zien of te voelen voordat je overgaat tot een aankoop. Je kunt een persoonlijke afspraak inplannen om de banken in de showroom van onze leveranciers te bekijken.

    Bel voor een afspraak met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of stuur een mailtje met je wensen naar info@solfelt.nl.

Meubelstukken en woonaccessoires met een luxe uitstraling

Ben je op zoek naar een luxe bruine bank die naadloos zal aansluiten bij de rest van je interieur? Ga voor een bank die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Alleen zo weet je zeker dat je er een leven lang van kunt gaan genieten. Scroll op je gemak dit overzicht van alle bruine banken door en maak eenvoudig een keuze voor je nieuwe pronkstuk. Solfelt heeft de afgelopen jaren persoonlijke enkele premium design merken geselecteerd. Zo vind je in deze webshop enkel meubelstukken en woonaccessoires met een uniek design, een luxe uitstraling en die gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen. Bekijk collecties van merken als Eichholtz, Versmissen en Silk-ka en laat je inspireren door indrukwekkende items die je interieur naar een hoger niveau tillen.

Combineer comfort met luxe

Een juiste keuze maken voor een perfecte bruine bank zal geen moeilijk opgave worden bij Solfelt. Je hebt namelijk meer dan genoeg keus. Plof na een lange dag heerlijk neer op een donkerbruine comfortabele bank. Ga voor een investment piece waar je jarenlang plezier van zult hebben. De bank zal in ieder interieur tot zijn recht komen. Plaats een paar sierkussens op de bank om de ruimte nog sfeervoller te maken. Of ga voor een lichtbruine modulaire bank die speciaal voor jou gemaakt kan worden. De bank geeft de ruimte een moderne touch en de hoekvorm maakt elke ruimte direct gezellig. Creëer zo eenvoudig een plek waar je graag samenkomt met vrienden of familie. Of kies voor een luxe slaapbank in een prachtige Milton stof die veel klasse uitstraalt.

Bestel eenvoudig je nieuwe bank bij Solfelt

Ga voor een luxe bruine bank bij Solfelt. Heb je een keuze kunnen maken? Plaats de bestelling dan eenvoudig in het mandje en rond de bestelling af via een veilige betaling. Je nieuwe bank zal vervolgens zo snel mogelijk door Solfelt bezorgd worden. Maak gebruik van de unieke installatieservice van Solfelt. Zo wordt je bestelling niet alleen op een gewenst moment bezorgd, maar ook direct gemonteerd. Daarnaast zal ook de verpakking voor je worden meegenomen, zodat je hier niet langer meer mee zit. Wil je de bank graag eerst uitproberen en van dichterbij bekijken? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Om een afspraak te maken of voor andere vragen over een specifieke bank of over de service van Solfelt kun je eenvoudig de klantenservice contacteren. Bel naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of stel je vraag in de online chat.

Home Banken Bruine banken