Boekenkasten

Lees meer

Een open of dichte boekenkast

In onze collectie boekenkasten vind je zowel open als gesloten kasten. De dichte boekenkast heeft als voordeel dat je boeken er veilig in opgeborgen kunnen worden. Je kunt deze kast ook prima gebruiken op je werkkamer voor het opbergen van mappen met documenten. Een open boekenkast heeft vaak een wat speelsere indeling. Grote vakken worden afgewisseld met kleine vakken. Ideaal als je veel boeken hebt met verschillende afmetingen, je kunt er dan altijd wel een plekje voor vinden. Soms is het mogelijk om de indeling zelf nog wat aan te passen zodat deze volledig aan je wensen tegemoet komt.

De boekenkast als vitrinekast

Natuurlijk hoef je een boekenkast niet of niet uitsluitend voor boeken te gebruiken. Onze fraaie boeken opbergmeubels lenen zich ook uitstekend voor het tentoonstellen van je mooie spullen. Snuisterijen die je hebt gekocht op je reizen over de wereld, mooie foto’s van dierbaren of misschien wel bekers of medailles die je hebt gewonnen komen prima tot hun recht in een fraai open boekenrek. Bekijk de verschillende modellen en er is zeker een boekenkast bij waar jij mee uit de voeten kunt.

Een boekenkast is een echte blikvanger in je interieur

Een grote boekenkast valt meteen op in je interieur. Als je kiest voor een mooie kast voor je boeken dan geef je daarmee aan dat je zuinig bent op je collectie literatuur. Bezoekers worden vaak meteen aangetrokken tot je boekencollectie en wie weet willen ze een keer een titel van je lenen. Je boeken in een mooie kast opbergen is altijd beter dan in een paar dozen op zolder waar je er wellicht nooit meer naar omkijkt.

Wil jij ook een tijdloze en fraai vormgegeven boekenkast?

Bij Solfelt kun je direct online je favoriete boekenkast bestellen. Als je het lastig vindt om vanaf de website een keuze te maken dan kun je ook contact opnemen en een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Tijdens je bezoek krijg je desgewenst advies van één van onze interieur adviseurs. Zeker als je naast een boekenkast ook nog andere meubels wilt uitzoeken kan dit zeer wenselijk zijn voor het samenstellen van een stijlvol interieur. De prijzen van de boekenkasten zijn altijd inclusief bezorg- en montagekosten. Je weet dus direct wat je betaalt voor je nieuwe aanwinst. Onze boekenkasten komen ook op kantoor prima tot hun recht, vraag voor zakelijke bestellingen altijd een offerte op maat via onze klantenservice.

Home Kasten Boekenkasten