Armstoelen

Lees meer
Filter producten
Toont alle 22 resultaten

Armstoelen bij Solfelt

Armstoelen kun je gebruiken op diverse plaatsen. Ze zijn geschikt als eetkamerstoel, maar ook als extra zitplaats in de woonkamer komen ze goed van pas. Daarnaast zijn de luxe armstoelen van Solfelt ook ideaal voor de inrichting van de directiekamer op kantoor, voor in een wachtruimte of de vergaderkamer. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren, zodat er altijd een set stoelen beschikbaar is die past bij je smaak en de inrichting van de ruimte waar je ze voor wilt gebruiken. Onze armstoelen zijn van uitstekende kwaliteit en worden door onze leveranciers met veel zorg en liefde gemaakt. Je vindt in ons assortiment armstoelen van Eichholtz en Versmissen, twee vooraanstaande merken die hun kwaliteit in de afgelopen jaren meer dan eens hebben bewezen.

Comfortabele armstoelen

Een armstoel is comfortabel om te zitten, vooral oudere mensen vinden armleuningen prettig omdat het gaan zitten en vooral het opstaan erdoor wordt vergemakkelijkt. In ons assortiment vind je diverse modellen in tientallen kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, zowel qua stoel als qua leuningen. Of je nu op zoek bent naar charmante eetkamerstoelen of mooie stoelen om de vergaderruimte op kantoor mee in te richten, met ons ruime assortiment zal je zoektocht zeker slagen.

Verschillende kleuren armstoelen

Als je op zoek bent naar armstoelen kun je bij Solfelt kiezen uit verschillende kleuren. Je kunt de kleur van de stof van de stoel afstemmen op bijvoorbeeld de vloerbedekking of de kleur op de muur. Uiteraard kun je ook gaan voor een kleur die juist contrasteert met de omgeving zodat je armstoelen extra in het oog springen en zo als blikvanger fungeren. Ook een idee is om te variëren met twee kleuren die je om en om aan de eettafel zet. Of kies twee verschillende kleuren armstoel die beiden ideaal combineren met de bank in de zithoek.

Zakelijk armstoelen bestellen

Wil je armstoelen kopen voor de inrichting op kantoor, dan ben je bij Solfelt eveneens aan het juiste adres. Voor grotere orders sturen we je graag een offerte op maat. Overweeg je de aankoop van meerdere armstoelen dan raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een passende offerte. De levering gebeurt altijd in overleg en hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Eenvoudig en snel armstoelen online bestellen

Je hoeft de deur niet meer uit om mooie armstoelen te kopen. Je kunt ze eenvoudig bestellen bij Solfelt. De levertijd wordt vermeld bij de stoel van je keuze. Natuurlijk kun je altijd een later levermoment afspreken als dit beter uitkomt, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of verbouwing. Wil je de armstoelen liever eerst in het echt zien en voelen hoe ze zitten? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Noordwijkerhout. Bel ons op telefoonnummer 020-2111026. Je kunt voor vragen of het maken van een afspraak ook mailen naar info@solfelt.nl of gebruik onze live chat op de website. Onze deskundige interieur adviseurs denken graag met je mee als je je keuze nog niet definitief hebt gemaakt.