Zwarte tafels

Lees meer
1–24 of 57

Een mooie zwarte bijzettafel of salontafel maakt je zithoek compleet

Als je de zithoek in je woonkamer gaat inrichten dan is de keuze voor een zwarte tafel best logisch. Zwart kun je prima combineren met allerlei kleuren als het om de zitmeubelen gaat. En dat is waarom zwart zo populair is. Je tafels gaan vaak veel langer mee dan de bank of de stoelen. En dan is het prettig dat je een tafel hebt die je prima met een andere kleur bankstel kunt combineren. Een salontafel in zwart is sowieso handig, maar als je wat meer ruimte hebt dan is een bijzettafel ook altijd handig. Ideaal voor het plaatsen van een mooie tafellamp, maar ook geschikt als extra tafel als de salontafel net te ver weg staat om je koffiemok of glas wijn binnen handbereik weg te kunnen zetten.

Zwarte meubels op kantoor

Zwart is een kleur die ook zakelijk zeer in de smaak valt. Of het nu gaat om het inrichten van een zithoek voor bilateraal overleg of een wachtruimte voor bezoekers, zwart scoort altijd. Maar je kunt ook een zwarte eettafel gebruiken als vergadertafel, of een bartafel in de hal plaatsen met een blister met folders of andere belangrijke informatie die meteen in het oog moet springen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk zijn onze tafels ook prima geschikt voor de horeca. De bartafel is ideaal als ‘hangtafel’ in een café, de bistrotafels zijn prima geschikt als je je gasten ook wilt laten zitten, bijvoorbeeld om iets te eten.

Een mooie zwarte tafel is een aanwinst voor je interieur

Als je bang bant dat zwart je interieur te donker maakt kunnen we je geruststellen. Zwart is een kleur die prima matcht en die er juist voor zorgt dat je interieur niet te licht wordt. Als je van lichte zitmeubelen houdt, of lichte kasten, dan is een zwarte tafel een mooie ‘breker’ in het interieur. Ook een zwarte eettafel met lichte eetkamerstoelen is een prima combinatie. Je kunt met onze zwarte tafels eindeloos combineren en afwisselen.

Bestel jouw nieuwe zwarte tafel online bij Solfelt

Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan jouw nieuwe zwarte tafel direct online in onze webshop. Voor onze zakelijke klanten die een grotere bestelling willen plaatsen, adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Over het moment van levering kun je afspraken maken, soms geldt een levertijd waar we uiteraard rekening mee moeten houden. Voor het afleveren en eventueel monteren van door jou bestelde meubels bij Solfelt betaal je niets extra. Wil je onze showroom bezoeken om ons assortiment livé te zien? Maak dan een afspraak via de online hat op de website of de telefoon.

Home Tafels Zwarte tafels