De mooiste zomer accessoires

Aan de muur

We nemen afscheid van de kale witte muren in huis. Dit kan je doen door je muur een mooi kleurtje te geven die past bij het kleurenpalet van deze zomer. Om je hiermee op weg te helpen hebben wij alle zomerkleuren van 2021 voor je op een rij gezet, Klik hier (linkje zomerkleuren 2021) en lees de blog! 

Maar nu is het natuurlijk ook mogelijk om je muren sfeervoller te maken met een aantal goede accessoires. Om je muren summer ready te maken hebben kan je bijvoorbeeld gaan voor een gave print, zoals de Print Water Ski Splash van Eichholtz. Doordat de print zwart-wit is past het in ieder interieur. Combineer het met een goede eyecatcher. A touch of gold is nooit verkeerd en daarom is de Wandlamp Bartoli niet alleen handig in verband met het licht, maar ook gelijk een prachtige zomerse accessoire! 

Kleur in huis

Voeg wat zomerkleuren toe in je interieur door bijvoorbeeld een aantal opvallende kussens neer te leggen op de bank, fauteuils of stoel. Zo is deze gave Kussen Jasmijn Square een hele toevoeging, zeker wanneer je hem combineert met kussens in zachte tinten en verschillende maten. Heb je behoefte aan kleur op de bank? Maar is de Kussen Jasmijn Square net iets teveel van het goede? Ga dan voor een fijne pastelkleur, iets wat zeker niet mag ontbreken in het zomer interieur. Zo is de Kussen Max Oranje enorm stijlvol. 

Natuurlijk kan je op verschillende manieren kleur brengen in je interieur. Neem bijvoorbeeld een mooie kleurrijke luxe vaas, of ga voor een pastel kleurig kunstwerk! 

Zomerse kleden

Wie zegt dat vloerkleden alleen in de winter kunnen? Onzin! Vloerkleden voegen heel wat toe aan een interieur, ook in de zomer. We raden je aan om te kiezen voor een lichtkleurig vloerkleed. Kan wit, creme, beige of ivoorkleurig zijn. Zo is de Vloerkleed Carré een perfect voorbeeld van een zomers vloerkleed. De combinatie van ruig en chique zorgt voor een comfortabele en stijlvolle sfeer in de loungehoek.  

Aardse tinten

Deze zomer staan aardse tinten centraal en dat geldt ook voor de accessoires in je interieur. Aardse tinten zijn toe te voegen door middel van vazen, potten, muurdecoratie, kussens, etc. Zo is de Object Azzurro handgemaakt door bekwame ambachtslieden, en doet je waarschijnlijk denken aan een oud aardewerk. Om deze prachtige vaas goed uit te laten komen, kan je er bijvoorbeeld pampasgrassen in zetten, wat natuurlijk al een langere tijd een trend is! Dit kunstwerk mag dus zeker niet ontbreken in een goed gestyled zomerhuis. 

Gouden details

A touch of gold. Wij houden ervan. Wanneer je gouden details goed combineert en doseert, komt het altijd mooi uit in bijna elk interieur! Hier en daar een goudkleurig fotolijstje, een goud onderstel van een stoel, goudkleurige tafelaccessoires en kandelaren… het kan allemaal. Serveer je gasten drankjes op een goudkleurig dienblad; Dienblad Goa Brass, of zet hem op tafel met een aantal kaarsen. Goud past fantastisch tussen de aardse tinten in de rest van het zomerse interieur, maar pas wel op met de hoeveelheid. Bij deze trend geldt dan ook zeker: Less is more. 

Dit jaar kan je los gaan met de zomeraccessoires in huis. Houdt de basis strak en ga aan de slag met aardse tinten, hier en daar wat opvallende kleuren en pastel. Maak het geheel af door een ivoorkleurig kleed neer te leggen en voeg hier en daar wat goud toe. Laat je interieur stralen met een aantal goede eyecatchers and you’re good to go!

Home Inspiratie Woontrend De mooiste zomer accessoires