Witte tafels

Lees meer

Een nieuwe inrichting van de woonkamer

Ga je de woonkamer opnieuw inrichten? Dan kies je misschien wel voor een stralend witte salontafel of consoletafel. Deze tafels geven je woonkamer stijl en klasse en bovendien kun je deze kleur gemakkelijk combineren. Is je bankstel nog prima, maar wil je een andere tafel? Kies voor wit en je hoeft de rest van je meubels niet te vervangen. De witte tafels van Versmissen en Eichholtz die je bij Solfelt vindt zijn van uitstekende kwaliteit en vanwege de gebruikte materialen zeer duurzaam.

Een mooie tafel op kantoor

Ook op kantoor moet alles er natuurlijk pico bello uitzien. Dat bereik je met de mooie meubelen van Solfelt, die speciaal zijn ontworpen voor mensen die van exclusief houden. Onze meubels vind je niet bij de doorsnee meubelwinkel. Wil jij een witte tafel die de buren niet ook hebben, dan shop je online in onze exclusieve webshop. De witte tafels die wij verkopen worden met zorg en vakmanschap gemaakt in de fabrieken van onze leveranciers. Dankzij de verschillende modellen is er altijd wel een tafel die past bij de rest van je interieur of waarmee je de nieuwe inrichting van bijvoorbeeld je woonkamer compleet kunt maken.

Mooie multifunctionele bijzettafels in wit

Een witte bijzettafel kan heel goed van pas komen in de woonkamer. Je kunt hem naast je bank zetten, zodat je je kop koffie, glas wijn, boek of tablet altijd bij de hand hebt. Maar je kunt een bijzettafel natuurlijk ook gebruiken voor een mooie tafellamp. Die hebben we ook bij Solfelt, evenals mooie stijlvolle kaarsen, die te vinden zijn bij de accessoires. Zo geef je het interieur net dat beetje extra waardoor jouw huis echt jouw thuis wordt. Dat is waar we bij Solfelt naar streven. We bieden witte tafels aan die hopelijk helemaal voldoen aan jouw hoge verwachtingen als het om mooie design meubelen gaat.

Kiezen en kopen bij Solfelt

Je kunt jouw favoriete witte tafel direct online bestellen. Als het item op voorraad is kan de tafel binnen enkele dagen worden geleverd. Je kunt gebruik maken van onze speciale service om de tafel in elkaar te laten zetten en laten plaatsen op de plek waar je hem graag wilt hebben. Maar als het je beter uitkomt dat je nieuwe tafel wat later wordt geleverd, zoals bij een verbouwing of verhuizing, dan kan dat natuurlijk ook. Wil je de witte tafels van Solfelt graag eerst in het echt zien voordat je een keuze maakt? Ook dat is mogelijk. Je kunt een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Een ervaren interieur adviseur staat dan voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuze en al je vragen te beantwoorden. Een afspraak maken kan telefonisch, per mail of via de online chat op onze website.

Home Tafels Witte tafels