Wandkasten

Lees meer
1–24 of 38

Ga jij voor een fraaie design wandkast?

Als jij fan bent van design meubelen dan ben je bij Solfelt aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste wandkasten van Eichholtz en Versmissen. Deze kasten worden met zorg ontworpen en gemaakt door mensen die nog echt een hart hebben voor meubels maken. Deze kasten vind je dus niet in de doorsnee woonwarenhuizen, waar mensen vaak shoppen voor een kast die ze over twee jaar weer kunnen afdanken. Als jij meubels zoekt waar je veel langer van wilt genieten, dan ga je voor kwaliteit en koop je bij een bedrijf dat uitsluitend het allerbeste voor zijn klanten wil aanbieden.

Veel bergruimte in je wandmeubel

De wandkasten van Solfelt hebben veel bergruimte voor al je spullen. Veel modellen zijn open, waardoor dat wat in de kast staat voor iedereen te zien is. Ideaal als je je wandkast wilt gebruiken voor foto’s van je geliefden, voor mooie souvenirs van verre reizen of mooie dingen die je waar dan ook op de kop hebt getikt. Maar natuurlijk kun je je wandkast ook gebruiken voor boeken en voor spullen die niet kwijt mogen raken en die je gemakkelijk bij de hand wilt hebben.

Een open of een dichte wandkast?

Een belangrijke keuze die je voor jezelf eerst moet maken is of je voor een open of dichte wandkast gaat. Een dichte wandkast leent zich uitstekend voor spullen die niet in het zicht hoeven te liggen. Denk aan belangrijke papieren, sieraden of zaken die om welke reden dan ook privé zijn. Wil je graag je mooie spullen showen, dan kies je voor een open model met een speelse indeling zodat je volop kunt improviseren met de inrichting van je wandkast.

Een wandkast op kantoor

Ook ‘op de zaak’ komen de wandkasten van Solfelt prima tot hun recht. Gebruik ze voor de inrichting van de directiekamer, of voor het stijlvol inrichten van de ruimte achter de receptie. Voor zakelijke klanten heeft Solfelt vaak een aantrekkelijk aanbod, zeker als je besluit om meerdere meubelen tegelijk te kopen. We hebben ook de perfecte inrichting voor de vergaderkamer of een comfortabele zithoek voor de wachtruimte voor bezoekers. Wil je zakelijk bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je een offerte op maat kunnen aanbieden. Uiteraard worden er goede afspraken gemaakt over de levering van je bestelling.

Online bestellen of breng een bezoek aan onze showroom

Als je een wandkast zoekt dan kun je direct online je bestelling aan ons doorgeven. We zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk wordt geleverd. Dit gebeurt altijd in overleg en je wandkast wordt voor je in elkaar gezet als je dat wilt. Wil je het wandmeubel dat je op het oog hebt graag in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Dit kan telefonisch of per mail. Eén van onze adviseurs staat dan voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Home Kasten Wandkasten