Velvet fauteuils

Lees meer

Velvet fauteuils bij Solfelt

Velvet fauteuils worden zo genoemd vanwege de stof die voor de bekleding is gebruikt. Deze stof staat ook wel bekend als fluweel of velours. De term velvet wordt vooral in Engelssprekende landen gebruikt, velours komt uit het Frans. Wel moet hierbij worden opgemerkt dat velours stof net iets anders wordt geweven dan velvet / fluweel. Maar het resultaat is hetzelfde: je koopt een stoel met een heerlijk zachte zitting en mede daardoor optimaal zitcomfort. Velvet fauteuils hebben daarnaast nog en aantal voordelen waardoor ze erg populair zijn in de zitkamer of de vergaderkamer of directiekamer op kantoor.

Een stijlvol interieur met velvet fauteuils

Als je kiest voor fauteuils met velvet stof dan kies je voor stoelen met een luxe uitstraling. Maar dat is niet het enige pluspunt. Het zijn ook stoelen die heel lekker en comfortabel zitten. Een ideale aanvulling op de bank in je zithoek, waarmee je eenvoudig extra zitplaatsen toevoegt als er op de bank niet voldoende plaats is voor het hele gezin of als je gasten ontvangt. Je kunt kiezen voor een velvet fauteuil in een kleur die aansluit bij die van de bank of juist voor een contrasterende kleur waardoor de stoel juist extra in het oog springt.

Kies voor luxe velvet fauteuils op kantoor

De luxe velvet fauteuils van Solfelt voelen zich prima thuis op je kantoor. Je kunt ze gebruiken voor het inrichten van de directiekamer, of plaats ze in de spreekkamer als je een praktijk aan huis hebt. Ook in de vergaderkamer op het werk komen onze velvet fauteuils prima tot hun recht. Ben je van plan om een order voor meerdere stoelen te plaatsen voor de zaak, neem dan contact op met Solfelt, vaak kunnen we je een persoonlijke offerte voorleggen met een aantrekkelijk prijsvoorstel.

De voordelen van velvet fauteuils

Velvet stof is zeer duurzaam en gaat daardoor vele jaren mee. De kans op haaltjes en pilling is erg klein. De stof is gemakkelijk schoon te maken, ook als er een vloeistof op wordt gemorst kun je dit met een vochtige doek schoonmaken zonder dat er vlekken achterblijven. Let er wel op dat je gemorste vloeistof meteen verwijdert zonder dat het de kans krijgt om in de stof te trekken. Velvet fauteuils hebben van nature een luxe uitstraling en zijn dus bij uitstek geschikt voor een stijlvol interieur dat met zorg is samengesteld.

Wanneer mogen we jouw nieuwe velvet fauteuils leveren?

Heb je je keuze gemaakt uit ons assortiment velvet fauteuils? Plaats dan direct online je bestelling. Je kunt aangeven wanneer de stoelen geleverd kunnen worden, uiteraard rekening houdend met de bij het product aangegeven levertijd. Wil je je nieuwe stoelen toch graag eerst zien voordat je besluit over de aankoop? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Noordwijkerhout. Je kunt hiervoor de live chat op de website gebruiken. Bellen kan natuurlijk ook, we zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 020-2111026. Onze deskundige adviseurs staan bovendien altijd voor je klaar als je advies wilt over je aankoop, of als je twijfelt welke kleuren het mooist bij elkaar passen. We denken graag met je mee.

Home Stoelen Velvet stoelen Velvet fauteuils