Trolleys

Lees meer

Een mooie trolley is je visitekaartje

Als je een tophotel hebt dan wil je natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt. Daarom bied je ook roomservice. Je gasten kunnen desgewenst de maaltijd op hun kamer gebruiken. Dan is het handig en praktisch om een mooie trolley ter beschikking te hebben. Je kunt de bestelling dan netjes temperatuur is als je op de deur van de kamer van je gasten klopt. Alle trolleys zijn praktisch ontworpen met hoge opstaande randen zodat je er veilig je servies op kunt vervoeren.

Een mooie trolley als aanvulling op je interieur

Ben je op zoek naar een bijzettafel voor in de woonkamer, maar wil je wat anders dan anders? Kies dan voor een trolley. Strak van ontwerp en daardoor ideaal voor mensen die van modern design houden. Een bijkomend praktisch voordeel is natuurlijk dat een trolley is voorzien van wielen. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen. Dat is reuze makkelijk als je wilt schoonmaken, maar ook als je het interieur van de ruimte wilt aanpassen. En je kunt je trolley natuurlijk ook gebruiken als je gasten hebt en die wil je verwennen met lekkere hapjes of een heerlijk diner zonder dat je meerdere keren naar de keuken hoeft te lopen.

Trolleys gebruiken in je restaurant

Veel horecapersoneel is reuze handig met het lopen met borden en dienbladen. Maar wat nu als je een groot gezelschap aan tafel hebt en je wilt deze mensen allemaal tegelijk hun gerecht of drankje voorzetten? Dan is een trolley natuurlijk reuze handig. Je kunt dan meerdere borden, schalen of drankjes in één keer uitserveren. Zo voorkom je dat sommige gasten al een bord hebben en moeten wachten tot ook de laatste gast aan tafel is bediend en het eten misschien al koud begint te worden. De trolleys van Eichholtz die je in ons assortiment vindt zijn dan een handig hulpmiddel om dit te voorkomen.

Een design trolley online bestellen

Of je nu op zoek bent naar een trolley als eyecatcher in je interieur of om praktisch te gebruiken, bij Solfelt slaag je gegarandeerd. Heb je je favoriete model gevonden, bestel dan direct online. De datum van aflevering gaat altijd in overleg en je kunt gebruik maken van onze montageservice bij aflevering. Deze is gratis, evenals de bezorging. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom, als je je aankoop graag vooraf wilt bekijken en pas dan beslissen. Een afspraak maak je direct door te bellen of gebruik te maken van onze online chat op de website.

Home Tafels Trolleys