Rechthoekige tafels

Lees meer
1–24 of 30

Mooie tafels voor een stijlvol interieur

Een mooie tafel is een echte blikvanger voor je interieur. Maar een rechthoekige tafel moet natuurlijk ook praktisch zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de rechthoekige bijzettafels van Versmissen. Fraai van vormgeving en uitstekend van kwaliteit. Als jij houdt van mooie meubels, en dan vooral meubels die niet iedereen heeft, dan shop je natuurlijk bij Solfelt. Bekijk deze fraaie tafels en probeer je voor te stellen hoe perfect ze passen bij je nieuwe bankstel en de rest van de inrichting van je woonkamer. Zet er een mooie lamp op of een passende plant. Of gebruik je rechthoekige bijzettafel voor je boek of een paar mooie kaarsen.

Rechthoekige tafels in een zakelijk interieur

Rechthoekige tafels passen natuurlijk ook prima in een zakelijk interieur. Gebruik onze mooie bijzettafels bijvoorbeeld voor de inrichting van hotelkamers of voor het aankleden van een wachtruimte voor bezoekers. De rechthoekige eettafels passen perfect in het restaurant van je hotel of in een vergaderruimte. Zo kun je ook zakelijk gezien kiezen voor stijl en klasse. Voor zakelijke klanten maken wij altijd graag een passende offerte op maat. Wil je meerdere items bestellen, neem dan zeker vooraf contact met ons op, zodat we je een passend aanbod kunnen doen. Levering van je bestelling gebeurt altijd in goed overleg, dus bestel gerust vooruit als je nog bezig bent met de inrichting en de meubels pas op een later moment nodig hebt.

Een mooi ingerichte kamer vraagt om fraaie tafels

De tafels in het interieur zijn vaak de blikvangers. Dat geldt voor de eettafel maar ook voor de salontafel en bijzettafels. Vaak worden deze aangeschaft met het idee er meerdere jaren gebruik van te maken. Worden het bankstel en stoelen tussentijds vervangen, tafels gaan vaak veel langer mee. Dat geldt ook voor onze rechthoekige tafels. Die koop je misschien wel voor tien jaar of langer. Reden te meer dus om een weloverwogen keuze te maken en te kiezen voor uitmuntende kwaliteit. En juist daarvoor kun je terecht bij Solfelt. We hebben een uitgekiend assortiment voor mensen die alleen het beste goed genoeg vinden.

Jouw nieuwe rechthoekige tafel wordt snel geleverd

Veel van onze meubelen zijn uit voorraad leverbaar. Maar ook als dat niet zo is, geldt vaak een korte levertijd dankzij goede afspraken met onze leveranciers. De bezorging van je bestelling gebeurt altijd in goed overleg en bij Solfelt betaal je nooit extra bezorgkosten. Ook niet als het gaat om meubels die wij voor je monteren bij aflevering. Wil je graag eerst zien wat je koopt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Dat kan telefonisch, maar je kunt dit ook regelen via de handige en snelle online chat op onze website. We begroeten je vaak en nemen alle tijd voor je om je deugdelijk te adviseren en je in alle rust je keuze te laten maken.

Home Tafels Rechthoekige tafels