Highback Sofa Case - 1,5 seater
Wendelbo Highback Sofa Case - 1,5 seater

2890

Wendelbo

Highback Sofa Case – 1,5 seater

De Case is een highback sofa die een gevoel van rust, concentratie en comfort ademen in het dagelijks leven op de werkplek en in de horeca.

Meer informatie
Vanaf 2890
Direct antwoord? Spreek ons aan via de chat.
Elvike
Wil jij deze Highback in de showroom bekijken? Maak direct een afspraak
9.8 uit 10 uit 176 reviews.
 • Meerdere stoffen/kleuren beschikbaar
 • Kosteloze verzending & installatie
 • Officieel partner van Wendelbo
 • Een sterke passie voor design
 • Meubels van uitmuntende kwaliteit

Productomschrijving

De Highback Sofa Case – 1,5 seater is beschikbaar in meerdere kleuren en stofsoorten. Vraag een offerte op via de button “Prijs op aanvraag” of neem contact op via de LiveChat. Op de prijsaanvraag reageren wij binnen een half uur en via de chat reageren wij binnen één minuut.

Een gevoel van privé comfort brengen in grotere ruimten. Case van Sebastian Herkner is een collectie highback sofa’s die een gevoel van rust, concentratie en comfort ademen in het dagelijks leven op de werkplek en in de horeca. Hoewel het een grootse vorm heeft, laat Herkners eenvoudige en slanke lijn de Case achter met een strikte en lichte uitdrukking zonder afbreuk te doen aan het comfort en de functie van het ontwerp.

Sebastian Herkner is een Duitse ontwerper wiens werk is geconcentreerd rond het samensmelten van traditioneel vakmanschap met een nieuwsgierigheid naar moderne technologieën, naast een gedurfde benadering van kleur, materialiteit en texturen.

Om de indruk verder te verheffen en te verlichten, heeft Sebastian Herkner een elegant detail toegevoegd aan de buitenrug, die onder de bank kan worden opgevouwen. Deze benadering van het ontwerp onderbreekt de monumentale look en creëert tegelijkertijd een schuine hoek binnenin die de rugleuning van de bank vormt. Van achteren gezien geeft de omgevouwen rugleuning de bank een sculpturale dimensie. De vouw onthult ook de complexiteit van de constructie, waardoor de zijelementen nog slanker lijken.

Lees meer
Installatieservice

Installatieservice

Bij bestellingen vanaf € 1.500,00 (excl. verlichting, wijnkoelkasten en spiegels). Onder dit bedrag, maar toch een full service verzending? Neem contact op met onze klantenservice.

Direct genieten van je meubels door de installatieservice: Bezorgd, uitgepakt, gemonteerd, verpakking mee terug.

Specificaties

Wendelbo
Meer over Wendelbo

Het Deense merk Wendelbo combineert modern design met traditioneel Scandinavisch vakmanschap. Onder leiding van Christina en Lars Wendelbo produceert het meubelmerk al drie generaties lang unieke meubelstukken die perfect aansluiten in elk interieur. Laat je inspireren door de prachtige collectie van luxe banken, tafels, stoelen en woonaccessoires. Maak je keuze tussen luxe materialen, Scandinavisch design en innovatieve details. Kies je voor Wendelbo, dan profiteer je van vakmanschap en kwaliteit. Ga voor duurzame items die je een leven lang plezier op zullen leveren. De Wendelbo collectie shop je natuurlijk bij Solfelt.

 • installatie - Solfelt
  Installatieservice

  Bezorgen, installeren, verpakking mee terug. Direct genieten van je aankoop.

 • Uitstekende bezorgservice
  Uitstekende bezorgservice

  Altijd een keurige bezorging, nooit verzendkosten

 • Exclusief assortiment - Solfelt
  Exclusief assortiment

  Assortiment van exclusieve merken, ruim 4000 producten.

 • Betaal gemakkelijk en veilig

  Betaal met iDeal, Paypal, achteraf of (rentevrij) in 3x. Altijd verzekerd.

Home Banken Highback Sofa Case – 1,5 seater