Ovale tafels

Lees meer
Toont alle 18 resultaten

Kies uit diverse premium design merken bij Solfelt

Ben je op zoek naar een unieke tafel voor je eet- of woonkamer? Laat je inspireren door de diverse luxe premium merken die Solfelt aanbiedt. Zo heb je eenvoudig en overzichtelijk al je favoriete merken onder één dak. Bekijk hier collecties van design merken Eichholtz, Versmissen, Dome Deco en Silk-ka. Solfelt heeft deze merken persoonlijk geselecteerd vanwege hun unieke ontwerp en luxe uitstraling. Bij deze premiummerken ben je te allen tijde gegarandeerd van tijdloos design en hoogwaardige materialen. Deze meubelstukken en -accessoires gaan je een levenlang mee. De tafels zijn geproduceerd door de beste vakkundige ambachtslieden zodat ze je vele jaren plezier op zullen leveren.

Combineer uniek design met een tijdloze uitstraling

Een eettafel is vaak het centrale punt in een ruimte, dus dan wil je een pronkstuk als tafel. Het dient als het fundament van het interieur en je kunt daarom heen gaan inrichten. Ga daarom voor een ovale tafel uit de Solfelt collectie. Kies voor een tafel met een uniek design met een tijdloze uitstraling heeft. Maak het plaatje compleet met prachtige comfortabele design stoelen en luxe accessoires. Creëer een plek waar je altijd met plezier met andere samen kan komen om te eten of borrelen.

Bestel vandaag nog een nieuw pronkstuk bij Solfelt

Ga voor een prachtige luxe ovale tafel bij Solfelt. Rond de bestelling eenvoudig af in de Solfelt webshop. Kies je voor Solfelt, dan kun je altijd de beste service verwachten. Na een veilige betaling, kun je een afspraak maken voor de levering van de tafel. Kies voor een moment dat je het beste uitkomt en de luxe tafel zal zo snel mogelijk geleverd worden. De unieke installatieservice van Solfelt zorgt er niet alleen voor dat het meubelstuk op een gewenst moment wordt bezorgd, maar ook direct voor je wordt gemonteerd. Daarnaast ben je bij Solfelt altijd zeker van een 30 dagen retourrecht. Met andere vragen of opmerkingen, kun je terecht bij de Solfelt klantenservice. Stel je vragen eenvoudig via de online chat, stuur een e-mail naar info@solfelt.nl of bel naar 020-2111026. Wil je de tafel graag in het echt bekijken, dan kun je een afspraak maken om de tafel te bekijken in de Solfelt showroom.

Home Tafels Ovale tafels