Nachtkastjes

Lees meer

Kies voor een fraai design nachtkastje

Als je de inrichting van de slaapkamer belangrijk vindt dan kies je het bed met zorg uit. Maar dat geldt dan uiteraard ook voor de rest van de inrichting. Een mooi design nachtkastje past daar dan helemaal bij. Bij Solfelt vind je fraai ontworpen nachtkastjes van Eichholtz. Dit gerenommeerde bedrijf staat bekend om zijn fraaie meubelen, gemaakt van het beste hout en andere materialen. Er wordt altijd gestreefd naar duurzame productie met materialen die zo milieubewust als mogelijk zijn gemaakt. Je doet dus niet alleen een mooie aankoop, deze is ook nog eens verantwoord.

Mooi ingerichte hotelkamers

Bij de inrichting van de kamers in een chique hotel kun je natuurlijk niet gaan shoppen bij het eerste het beste woonwarenhuis. In de hotelkamers waar bekende personen, misschien zelfs wel staatshoofden, de nacht doorbrengen moeten meubels staan die passen bij het elan van het hotel. De nachtkastjes van Solfelt passen daar perfect. Als je wilt dat de inrichting van de kamers in je hotel stijlvol en smaakvol is dan shop je in onze webwinkel. Voor grote zakelijke bestellingen adviseren we je om contact op te nemen met de klantenservice voor een offerte op maat.

De restyling van je slaapkamer regel je nu online

Als de slaapkamer aan een make-over toe is dan hoef je niet meer je vrije zaterdag te reserveren om te gaan winkelen. Je kunt gewoon vanuit huis het assortiment van Solfelt bekijken. Of je nu een mooie stoel zoekt of een stijlvol nachtkastje. Gemakkelijk vergelijken doe je ook online en als je je keuze hebt gemaakt dan bestel je direct online. Je kunt indien gewenst gebruik maken van gespreide betaling.

De mooiste meubels shop je bij Solfelt

Solfelt heeft alles voor je slaapkamer, en dan hebben we het uiteraard over uitsluitend exclusieve en fraai ontworpen meubels. Meubels die passen bij mensen die van mooi en stijlvol houden, die niet met minder genoegen willen nemen en die willen genieten, ook in de slaapkamer, van een mooi interieur. Als je graag eerst ziet wat je koopt kun je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Eén van onze interieur adviseurs staat dan voor je klaar om je te adviseren bij de inrichting van de slaapkamer. Je kunt ook hier direct je bestelling doorgeven en afspraken maken over de levering. De bezorgkosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen, je weet dus op het moment dat je bestelt precies hoe hoog de rekening is.

Home Kasten Nachtkastjes