Silk-ka kunstplanten

Lees meer
Filter producten
1–24 of 110

Geef je interieur een groene uitstraling

Groen is een belangrijk thema als het gaat om het bouwen en inrichten van kantoren. Gebouwen moeten duurzaam worden gebouwd, de energie moet op duurzame wijze worden opgewekt, bijvoorbeeld met zonnepanelen tegen de gevel of op het dak. Ook aan de inrichting moet speciale aandacht worden besteed. Dat geldt voor het meubilair, maar ook voor de accessoires. Silk-Ka kunstplanten geven het interieur net dat beetje extra en maken van iedere kamer iets persoonlijks. Zowel medewerkers als bezoekers zullen zich extra thuis voelen als er mooi verzorgd groen in het interieur is gebruikt.

Een mooie plant voor je woonkamer

De fraaie kunstplanten van Silk-Ka komen natuurlijk ook prima tot z’n recht in de woonkamer thuis. Als je zo’n ‘loos’ hoekje hebt met niet genoeg ruimte voor een tafel of kast, dan kun je er een staande lamp neerzetten. Maar als je er daar al genoeg van hebt dan kies je voor een mooie kunstplant. Je hoeft je geen zorgen te maken of de plant genoeg licht en water krijgt, hij blijft altijd mooi, jaar in, jaar uit. Het enige wat je af en toe moet doen is hem met de plantenspuit stofvrij maken. Het is ook een prima oplossing als je huisdieren hebt en je je zorgen maakt of een plant wellicht giftig is. Let wel op dat een hond of kat, zeker als het dier nog jong is, je nieuwe aanwinst wellicht als leuk speelgoed ziet.

Een nep plant, kan ik dat wel doen?

Misschien vraag je je af of je het wel kunt maken om voor een Silk-Ka kunstplant te kiezen. Je kunt je afvragen of je er niet op aangekeken wordt omdat het nep en niet echt is. Maar ten eerste gaat het om kunstplanten die met veel zorg en van de beste materialen zijn gemaakt. Ten tweede zullen veel mensen het niet eens merken dat de plant niet echt is. Zeker in een kantoorruimte hebben mensen doorgaans andere belangen dan te controleren of de plant echt is of niet. En als je bezoek er al achter komt dat het om een niet echte plant gaat dan is de kans groot dat je een compliment krijgt over de fraaie kwaliteit en levensechte verschijning.

Bestel de Silk-Ka kunstplanten nu bij Solfelt

Bij Solfelt kun je niet alleen terecht voor fraaie design meubelen, maar ook voor mooie accessoires om het interieur mee compleet te maken. In deze categorie vallen ook de Silk-Ka kunstplanten. Bekijk het assortiment in onze webshop en maak je keuze. Bestellen kan direct via de website. Je bestelling wordt in overleg bij je thuis bezorgd. De genoemde prijzen zijn inclusief bezorgkosten. Wil je meerdere kunstplanten of -bomen bestellen, bijvoorbeeld voor op kantoor? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je een aantrekkelijk aanbod voor zakelijke klanten kunnen doen.

Home Merken Silk-ka Silk-ka kunstplanten