Silk-ka kunstbomen

Lees meer
1–24 of 28

De perfecte accessoires voor een groen interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een groen interieur. Natuurlijke kleuren, niet alleen groen maar ook mooie bruintinten voeren daarin de boventoon. Als je mooie planten in het interieur wilt toevoegen maar je hebt geen groene vingers, dan zijn kunstplanten- en bomen een uitkomst. Bekijk onze mooie kunstbomen en laat je inspireren door deze fraai gemaakte woonaccessoires die jouw natuurlijke interieur helemaal compleet maken. De bomen worden geleverd inclusief pot of bak, zodat je ze direct neer kunt zetten. Ze hoeven geen zonlicht, geen water en geen voeding. Het enige wat ze nodig hebben is af en toe een zachte douche van de plantenspuit om het stof te verwijderen.

Een mooie kunstboom van Silk-Ka in de woonkamer

Ben je op zoek naar wat nieuws voor de woonkamer en mag het deze keer geen saaie schemerlamp worden? Dan kies je natuurlijk voor één van onze Silk-Ka kunstbomen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen in diverse maten. Op die manier is er altijd wel een mooie kunstboom te vinden die precies past in dat loze hoekje in de woonkamer waar je nog tegen een kale muur aan zit te kijken. Het mooie van onze kunstbomen is dat ze moeiteloos mee bewegen met je interieur. Als de bank, het wandmeubel of de eethoek wordt vervangen dan kan die mooie kunstboom gewoon blijven staan.

Een groen interieur op kantoor

Steeds meer bedrijven kiezen voor een groen interieur. Daar passen de fraaie Silk-Ka kunstbomen prima bij. Als je naast echte planten ook wat ‘groot groen’ wilt plaatsen, maar dan wel met weinig onderhoud, dan is dit een perfecte keuze. Geen zorgen of de boom het wel doet binnen, geen zorgen over vallende blaadjes of lastige snoeiklussen. Jouw Silk-Ka boom blijft gewoon jarenlang in goede conditie. En als het interieur wordt aangepast dan zet je de boom net zo makkelijk ergens anders neer. Je hoeft immers niet te letten op genoeg zonlicht of juist te veel. In steeds meer kantoren wordt gekozen voor fraaie kunstplanten en -bomen om op deze manier toch een natuurlijke inrichting te creëren.

Online jouw Silk-Ka kunstboom bestellen

Als dealer van Silk-Ka kunstbomen, -planten en -bloemen kun je bij Solfelt direct bestellen. Bij de maker zelf is dat wat omslachtiger. Bespaar jezelf die moeite en bestel zonder omwegen in onze webshop, eventueel gelijk met nieuw meubilair voor thuis of op kantoor. Je bestelling wordt direct verwerkt en in overleg met de klant aan huis of op de zaak bezorgd. Voor zakelijke klanten die een grotere order plaatsen doen wij graag iets extra’s. Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Home Merken Silk-ka Silk-ka kunstbomen