Silk-ka kunstbloemen

Lees meer
Enig resultaat

Een mooi boeket dat lang staat

Veel mensen zijn dol op bloemen, maar er kunnen verschillende redenen zijn om geen echte in huis te halen. Mensen zijn soms allergisch, sommige bloemen zoals lelies zijn erg giftig voor katten en daarom niet aan te raden. En het belangrijkste nadeel van echte bloemen: Met een beetje pech staan ze maar een week en kun je ze daarna weggooien. Of de vaas valt om, waarna je kunt gaan dweilen en scherven rapen. Kies dan liever voor de mooie Silk-Ka kunstbloemen.

Een mooie creatie maken met bloemen

Kunstbloemen van Silk-Ka kun je ook prima gebruiken om iets moois van te maken. Zet bijvoorbeeld een losse roos in een smalle vaas met gekleurd zand. Of een mooi boeket in een bed van schelpen Met echte bloemen kan dat niet, maar met de fraaie kunstbloemen van Silk-Ka is alles mogelijk. Je kunt ze ook ophangen of er een mooie ereboog van maken, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk of de opening van de zaak. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kunstbloemen kunnen altijd later worden hergebruikt.

Een mooi boeket op de balie bij de receptie

Veel bedrijven vinden het een mooi visitekaartje: Een boeket verse bloemen op de balie van de receptie. Maar die bloemen moeten wel verzorgd worden. Als ze beginnen te verwelken dan moet iemand er aan denken om ze weg te gooien en er moet een nieuw boeket komen. Vaak kun je wel een afspraak maken met een plaatselijke bloemist dat er wekelijks of tweewekelijks een bos bloemen met vaas wordt bezorgd. Maar dat gaat vaak wel in de papieren en kosten lopen. Een eenvoudige oplossing is een fraai boeket samenstellen van mooie Silk-Ka kunstbloemen en hiervan een mooie creatie maken om op de balie te zetten. Ook dan kun je variëren en aanpassen, maar dit doe je dan op het moment dat het jou uitkomt.

Mooie kunstbloemen van Silk-Ka bestellen bij Solfelt

Ben je op zoek naar mooie kunstbloemen, die niet van echt te onderscheiden zijn en die lang mooi blijven? Kies dan voor onze Silk-Ka kunstbloemen. Bekijk ons aanbod en maak direct je keuze. Je kunt je bestelling direct online doorgeven via de webshop, waarna deze in overleg bij je thuis wordt afgeleverd. Naast kunstbloemen hebben we ook kunstplanten en -bomen, waarmee je je interieur kunt verfraaien. Bestel je zakelijk, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je wellicht een passend aanbod kunnen doen. Je kunt uiteraard de producten van Silk-Ka bestellen in combinatie met meubilair en onze overige accessoires. Heb je vragen over ons Silk-Ka assortiment? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice, één van onze adviseurs helpt je graag.

Home Merken Silk-ka Silk-ka kunstbloemen