Rossini

Lees meer
Filter producten
1–24 of 41

Rossini sofa

Kies voor optimale luxe en Italiaanse kwaliteit, kies voor Rossini. Dit Italiaanse merk is de leider in het ontwerpen en vervaardigen van luxueuze Italiaanse banken. Laat je inspireren door innovatief design en spectaculaire afwerkingen. In het ruime assortiment van Solfelt vind je diverse prachtige banken van ongeëvenaarde kwaliteit. Kies voor tijdloos design en maak je woon- of loungeruimte af met een stijlvolle en klassieke bank. Het is een plek waar je tot rust komt na een lange werkdag of waar je samenkomt met dierbaren. Kies daarom voor comfort en klasse met een luxe bank van Rossini.

Tijdloos design en ongeëvenaarde kwaliteit

Rossini combineert Italiaanse traditie met esthetische innovatie. Waar andere merken trends volgen, inspireert Rossini met hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaard tijdloos design. Rossini heeft meer dan dertig jaar ervaring in het vakmanschap en dit is terug te zien in het innovatieve design van de meubelstukken. Een Rossini bank herken je eenvoudig aan de geweldige afwerkingen, aandacht voor de details en ongeëvenaarde kwaliteit. De Rossini-banken zijn volledig Italiaans ontworpen, daarnaast zijn de banken vervaardigd in Materia in Zuid-Italië.

Rossini banken van Italiaanse kwaliteit

Een bank is een belangrijk aandachtspunt bij het inrichten van je woning. Het is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Een plek waar je tot rust komt met een goed boek of een film. Daarnaast is het ook de plek waar je een goed gesprek hebt met je partner, familie of vrienden. Kies daarom voor Italiaanse kwaliteit en ga voor een prachtige bank van Rossini. Bij Solfelt vind je een brede selectie van de luxueuze Italiaanse banken van Rossini. Ga voor een pronkstuk in je woonkamer met een luxe bank van Rossini. Geniet van een slim ontworpen sofa. Ga voor comfort, ronde vormen en zachtheid. Maak je keuze tussen diverse modellen, kleuren en materialen. Een Rossini bank zal automatisch dienen als stralend middelpunt van je woonruimte.

Koop nu een luxe Rossini bank bij Solfelt

Heb je een keuze kunnen maken voor een van de stijlvolle Rossini items? Plaats dan de gewenste artikelen in je winkelmandje. Je betaalt je bestelling in een veilige betaalomgeving. Kies een gewenst bezorgmoment uit en je bestelling zal zo snel mogelijk op het opgegeven adres geleverd worden. Als klant van Solfelt profiteer je van de uitstekende installatieservice. Je bestelling zal niet alleen vlug bezorgd worden, maar de meubelstukken zullen ook direct geïnstalleerd worden. Heb je een vraag over een van de Rossini items? Stel je vraag dan in de handige online chat die je op de website kunt vinden. Daarnaast kun je ook je vraag mailen naar info@solfelt.nl of bel naar 020-2111026. Wil je de Rossini collectie in het echt bewonderen zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken? Bezoek dan de Solfelt showroom. Bel, chat of mail om een afspraak te maken voor een bezoek.

Home Merken Rossini